Cu Philips Performer, aspiri la putere maximă, chiar şi cu sacul plin

Bucureşti, România – Ia-ţi acum un ajutor de nădejde pentru a termina cât mai repede şi uşor treburile casnice şi să îţi rămână mai mult timp liber pentru tine şi pentru familia ta. Cu aspiratoarele Philips Performer poţi să aspiri la putere maximă chiar şi cu sacul de praf plin. Gama de aspiratoare conţine modelele PerformerPro şi PerformerActive, cu motoare puternice între 2000W şi 2200W şi o putere mare de aspirare ce variază între 400W şi 500W astfel încât curăţenia să se transforme într-o activitate plăcută.

aspiratorul cu sac Philips PerformerActive FC8658_lifestyle PictureRezultate excelente de curăţare, chiar şi cu sacul plin

Tehnologia unică Airflow Max a aspiratoarelor cu sac Philips Performer permite o circulaţie bună a aerului şi sacul de praf se desface uniform. Aşadar, beneficiezi de cea mai mare putere de aspirare, chiar şi cu sacul plin. Sacul de praf are o formă specială care te ajută la obţinerea unei performanţe înalte de aspirare şi o filtrare cât mai bună până când sacul este plin şi trebuie golit. Astfel, nu trebuie să îţi faci griji, aspiratorul tău va avea aceeaşi performanţă pe tot parcursul sesiunii de curăţenie.

Sacii de praf ai aspiratoarelor Philips PerformerActive au capacitate de 4L, în timp ce gama Philips PerformerPro vine cu saci de praf de 5L. Capacitatea mare a sacilor îţi garantează că vei aspira o perioadă lungă de timp fără să fie nevoie să schimbi sacul de praf. Mai mult, sacul PerformerPro este confecţionat din cinci straturi de material de înaltă calitate care captează chiar şi cel mai fin praf astfel încât să ai parte de aer curat la tine acasă.

aspiratorul cu sac Philips Performer Active FC8658_lifestyle picture 2Scapă uşor de părul animalului de companie

Pentru că ştim că sănătatea copilului tău şi a familiei tale este extrem de importantă, capul de aspirare TurboBrush, disponibil la modelul Philips PerformerPro FC9194, te ajută să cureţi în profunzime covoarele de particulele mici de praf, de păr şi de scame, iar bebeluşul tău se va putea juca liniştit în locul său preferat. Peria rotativă TurboBrush elimină chiar şi părul lăsat de animalele de companie astfel încât nu trebuie să îţi faci griji că va trebui să îl cureţi cu o perie sau cu mâna. Aspiratorul va face toată treaba pentru tine.

Cureţi dintr-o singură mişcare

Cu o eficienţă maximă, capul de aspirare TriActive al aspiratoarelor Philips PerformerPro FC9184 şi PerformerActive FC8658 te ajută să cureţi podeaua de particulele mici şi mari de praf dintr-o singură mişcare. Orificiul din vârful duzei aspiră resturile alimentare mari fie că este vorba de cerealele vărsate, care au intrat în fibrele mochetei din bucătărie, sau de bombonelele împrăştiate peste tot de cel mic. În acelaşi timp, cele două perii laterale mătură bine murdăria de lângă mobilă şi pereţi astfel încât să nu rămână niciun spaţiu necurăţat şi toate colţurile casei tale să strălucească de curăţenie.

Mai mult, capul de aspirare TriActive+ al vârfului de gamă Philips PerformerPro FC9194 are o talpă cu un design special care deschide uşor covorul pentru a îndepărta praful în profunzime. Aspirarea covorului nu a fost nicicând mai simplă şi mai rapidă!

aspiratorul cu sac Philips PerformerPro FC9194_lifestyle picture 1O casă fără alergeni

Filtrele HEPA ale aspiratoarelor cu sac Philips Perfomer captează cele mai fine particule de praf înainte ca aerul să fie evacuat, iar tu vei avea o casă cu aer curat şi sănătos. Aspiratorul Philips PerformePro FC9194 este certificat de către Fundaţia Europeană de Cercetare Alergii pentru a putea fi utilizat de către persoanele cu alergii. Filtrul său HEPA 13 purifică aerul evacuat cu până la 99,95% de alergeni precum părul de pisică sau de câine, acarieni sau poleni, astfel încât să ai parte acasă de un mediu curat şi fără alergii. Aerul evacuat va fi chiar mai curat decât aerul din cameră.

Aspiratoarele cu sac Philips Performer sunt disponibile începând de la un preţ recomandat* de 467 lei până la 887 lei. Gama conţine modelele: Philips PerformerPro (FC9194, FC9184) şi Philips PerformerActive (FC8651, FC8652, FC8653, FC8654, FC8655, FC8657, FC8658). Caracteristicile produselor diferă în funcţie de model.

Pentru sfaturi legate de curăţenia casei, dar şi noutăţi despre produsele Philips, te invităm şi pe pagina www.facebook.com/acasacuPhilips, unde poţi împărtăşi cu noi momentele plăcute şi poveştile de familie din fiecare zi. Pentru mai multe detalii despre produse, vizitează şi www.philips.ro/

Despre Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) este o companie care oferă soluţii diversificate pentru sănătatea şi bunăstarea oamenilor, concentrându-şi activitatea în scopul oferirii de produse inovatoare, ce îmbunătăţesc calitatea vieţii, în domeniile sănătăţii, produselor de lifestyle şi soluţiilor de iluminat. Având sediul central în Olanda, Philips are vânzări de 24,8 miliarde Euro în 2012 şi aproximativ 114.000 de angajaţi în peste 100 de ţări. Compania este lider pe pieţele echipamentelor de îngrijire cardiacă, echipamentelor pentru pacienţii în stare critică şi aparatură medicală de îngrijire la domiciliu, soluţii de iluminat eficiente energetic şi aplicaţii inovatoare în domeniul iluminatului, precum şi pe pieţele produselor electrice de bărbierit şi de îngrijire corporală pentru bărbaţi şi a celor de îngrijire a sănătăţii bucale. Ştiri despre Philips găsiţi pe www.philips.com/newscenter.

*Preţul diferă în funcţie de magazinul de unde este achiziţionat produsul