Cum construim echilibrul interior: Atelier de dezvoltare personală

Cinci întâlniri, cinci excursii în peisajul sufletului. O scurtă vacanţă activă, dar relaxantă, fara miza depăşirii de sine sau a concurenţelor, reale sau imaginare.

Prin intermediul unor scurte exerciţii individuale sau de grup, Daniela Andreescu, Coach şi Formator în Comunicare şi relaţii interumane, vă va fi ghid în această excursie prin natura minţii, inimii si sufletului, uneori însorită, alteori umbrită.

Scopul cursului este facilitarea dezvoltării personale, oferind un cadru pentru dobândirea de cunoştinţe şi instrumente practice, aplicabile în viaţa cotidiană, pentru o mai bună gestionare a energiei şi creşterea echilibrului interior.

În fiecare din cele cinci întâlniri, pornind de la câte un exerciţiu simplu şi relaxat (vizualizare creativă, foto-colaj, meditaţie, desen, joc, dialog) provenit din variate metode de facilitare a dezvoltării personale, veţi putea descoperi:

  • Cum să vă dezvoltaţi încrederea în sine şi să diminuaţi temerile
  • Cum să vă ascultaţi intuiţia pentru a comunica mai bine cu sine
  • Cum să creşteţi capacitatea de a accesa calmul mental-emoţional

Integrând noile înţelegeri şi aplicându-le în practică, veţi reuşi să vă continuaţi călătoria pe propria cale cu mai mult soare în suflet şi mai puţine furtuni emoţionale, veţi descoperi cum puteţi să vă bucuraţi de propria natură interioară, independent de condiţiile exterioare.

Data de începere: 23 iulie

Ora curs: 19:00

Număr de ateliere: 5

Frecvenţa: zilnic (23-27 iulie)

Cost: 225 ron

Înscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO