Cum gasesti sala de fitness perfecta pentru tine?

Top-ul aspectelor la care trebuie sa fii atenta cand cauti o sala:

#1. In aceasta sala pot sa fac “antrenamentul meu preferat”?

#2. Varietatea claselor. Asa cum am spus si mai sus, e important sa ai la dispozitie posibilitatea de a urma antrenamentul tau care iti place.

#3. Convenienta oferita de amplasament. Asigura-te ca sala poate fi incorporata cu usurinta in rutina pe care tu deja o ai, sau planuiesti sa o ai.

#4. Amabilitatea personalului.  Acest punct poate parea nesemnificativ, insa nu o data am auzit plangeri cu privire la modul in care se comporta personalul salii cu clientii lor.

#5. Curatenia. Daca nu vezi suporturi de servetele agatate de perete, deja poti sa iti ridici un semn de intebare.  Pe langa asta te poti uita si la cat de curate sunt aparatele sau saltelele de la clasele de aerobic. Pana si mirosul din sala ar trebui sa iti dea un semn despre cat de aerisita e sala. De-asemenea la vestiare, odata ce vezi fire de par pe jos, prin chiuveta sau la dusuri, hartie igienica pe langa toaleta sau noroi, e clar ca cei de la curatenie trec pe acolo foarte rar sau deloc.  Cred ca pana la urma fiecare dintre noi avem un anumit simt al curateniei si putem estima cu usurita daca o sala se potriveste sau nu cerintelor noastre, din acest punct de vedere.

#6. Temperatura/Clima. Pe cat poate fi de banal acest aspect pe atat poate fi de important.

#7. Gratuitati oferite.

#8. Orarul. Asigura-te ca sala este deschisa la orelele pe care le preferi si la care poti ajunge

#9. Costul. Din motive evidente, vei vrea sa stii cat costa. Multe sali de fitness ofera posibilitatea abonamentului lunar, altele doar anual, altele ofera reduceri de pereche (perechea poate fi si doua prietene) si unele au taxa de inscriere.

#10. Incearca-le. In cele din urma cel mai bine e sa iți iei o sesiune de testare si sa vezi cum este sala. Asta inainte sa semezi sau sa platesti un nou abonament.

Foloseste-te de cele 10 puncte de mai sus, cauta si decide sala de fitness perfecta si profita din plin de bani cheltuiti….doar prin simplul fapt ca deti un abonament la sala aia nu inseamna ca vei si slabi….trebuie sa il folosesti, si, mai mult de atat, trebuie sa il folosesti des.

CLUB MOVING BUCUREŞTI MIŞCARE PENTRU ÎNTREAGA FAMILIE

Cu o experienta de peste 30 ani in domeniul sportului si a unui stil de viata sanatos si armonios,

Club Moving, lider pe piata de fitness din Franta si prezent in Romania din primavara anului 2010, ne invita in cea mai recenta locatie, Club Moving Bucuresti.

 IAF_2836a

Recent inaugurat in zona de nord a capitalei, Club Moving Bucuresti  este un proiect ambitios ce stabileste noi standarde in domeniul sportului, a ingrijirii corporale si a relaxarii. Amplasat intr-una dintre cele mai frumoase zone din Bucuresti, in apropierea lacului Floreasca pe domeniul Caro, clubul pune la dispozitie 2400mp dedicati sportului intr-un ambient recreativ.

 IAF_9383

Sub sloganul „Miscarea este viata”, Club Moving Bucuresti ofera clientilor sai o gama variata de servicii potrivite atat pentru impatimitii sportului cat si pentru cei care sunt la inceputul acestui drum.

IAF_0766

Astfel, membrii clubului pot opta pentru antrenamente personale, special concepute de catre trainerii Moving in functie de rezultatele care se doresc obtinute, pentru activitati de grup unde spiritul de echipa si distractia devin combinatia perfecta in atingerea obiectivelor propuse sau cursuri de inot pentru un atrenament mai relaxant dar la fel de eficient.

IAF_0468

De asemenea, clubul sportiv pune la dispozitie un studio cardio echipat cu benzi de alergare prevazute cu TV, biciclete eliptice, steppere, biciclete ergonomice si biciclete statice, sala de fitness dotata cu aparate de ultima generatie din gama Teca, studio de cycling echipat cu 25 de biciclete si doua studiouri de aerobic.

Si deoarece pentru mentinerea si imbunatatirea sanatatii noastre nu este suficient doar un corp sanatos, ci este necesara si o armonie perfecta intre trup si minte, puteti alege sa va relaxati si sa va eliberati de stres prin masaj sau prin cateva momente petrecute in salina, in sauna umeda sau cea uscata sau pur si simplu sa va bucurati de natura pe terasa exterioara.

IAF_0281

Club Moving este un loc pentru intreaga familie deoarece prin programul Kids Club, copiii, sub atenta supraveghere a personalului clubului, sunt atrasi in activitati interactive potrivite varstei lor, in timp ce parintii se pot bucura linistiti de antrenament. Copiii isi petrec timpul intr-un mod constructiv socializand sau chiar urmand cursuri de inot, totul intr-o atmosfera vesela si placuta.

Oricare ar fi alegerea dumneavoastra, personalul prietenos al clubului va fi mereu aproape pentru a oferi sfaturi competente si pentru a transforma antrenamentul intr-o experienta cat mai frumoasa.

Calitatea exceptionala a serviciilor, atentia deosebita pentru detalii si dorinta de a satisface cerintele fiecarui client in parte au fost primite cu entuziasm pe piata romaneasca, dovada stand in cele 5 locatii deschise in decursul a 3 ani in Otopeni, Iasi, Cluj, Ploiesti iar acum si in Bucuresti.