Cum să te accesorizezi DEICHMANN de Sfântul Valentin!

 

Ziua îndrăgostiţilor se apropie cu paşi repezi. De Sfântul Valentin, DEICHMANN a pregătit o colecţie romantică de încălţăminte, cât şi de accesorii care vă vor ajuta să impresionaţi persoana iubită. DEICHMANN scoate în evidenţă în sezonul rece, blăniţa, cizmuliţele şi ghetuţele cu blană la exterior dar şi gentuţele sau eşarfele ademenitoare, cu preţuri extrem de accesibile. De Sfântul Valentin poţi fi seducătoare, atât la o ieşire la un restaurant, cât şi la un patinoar, accesorizată cât mai romantic. Avem mai jos nişte propuneri trimise de Cupidon.

Pentru a fi sexy, cu o fustiţă sau rochie scurtă, se încadrează perfect şi sunt în trend cizmele clasice cu carâmb înalt, tip călărie.

Pentru a sărbători dragostea, puteţi merge la petrecere cu pantofi cu toc din imitaţie de piele velur roşie. Pentru un plus de seducţie, puteţi purta şi pantofii eleganţi din imitaţie de piele de velur leopard, cu platforma decentă.

                                   79 lei                            79 lei                              79 lei

Şi cizmele Flashy pot fi o variantă atrăgătoare, acestea până aproape de genunchi şi cu talpă ortopedică pot fi cu siguranţă încălţate atât în zile ploioase, cât şi în zile cu ninsori abundente. Datorită blăniţei exterioare şi a şireturilor, acestea pot fi purtate în cadrul unei garderobe cât mai variate, atât cu ţinute sport, dar şi casual.

La ţinutele glamour, s-ar potrivi de minune şi nişte gentuţe cochete cu floare în alb, negru, cognac. În nuanţe de roşe sau negru putem găsi şi geanta eleganta din satin cu pliseuri. O variantă romantică şi practică ar fi geanta tip cobur din pânză, cu motive florale şi curea reglabilă pentru o îmbrăcăminte casual.

Pentru că vremea rece încă nu ne-a părăsit, îţi poţi acoperi capul cu unul dintre modelele de căciuli sau băscuţe propuse de DEICHMANN. Poţi alege între căciuli de lână, călduroase, cu motive norvegiene sau băscuţe cu cozoroc în diferite culori.

Zona gâtului poate fi protejată cu salurile circulare, tip guler în gri, alb, negru sau eşarfele cu model de leopard, Millefleur, cu franjuri. Dantelă, atât de în vogă în acest an, este prezenţa prin fularele tricotate cu formă triunghiulară în albastru sau gri.

Toate aceste modele sunt disponibile în acesta iarna în toate magazinele DEICHMANN.