Dan Stănoaia, noul Director de Dezvoltare al Medicover

Începând cu lună martie 2012, domnul Dan Stanoaia a fost numit pe funcţia de Director de Dezvoltare Clinici Medicover Bucureşti.

Principala responsabilitatate a domnului Dan Stănoaia constă în coordonarea activităţii clinicilor din Bucureşti (Medicover Victoriei, Medicover Pipera, Clinica de Pediatrie Medicover, Medicover Unirii, Centrul de Recuperare Medicală).

Departamentul de Medicină Muncii, Consilierii Medicali, Programul de Îngijire Continuă, precum şi Programul de Optică Medicover sunt, de asemenea, sub directa conducere a domnului Dan Stănoaia.

Dan Stănoaia va avea şi următoarele atribuţii: identificarea oportunităţilor de dezvoltare ale companiei, implementarea strategiilor de dezvoltare pe diferite specialităţi sau linii de business, elaborarea strategiei comerciale în relaţia cu medicii din clinici, precum şi monitorizarea şi implementarea standardelor de calitate a proceselor.

Despre Medicover România

Grupul Medicover este, de peste 15 ani, liderul serviciilor medicale private în Europa Centrală şi de Est. 6 000 de companii şi jumătate de milion de oameni beneficiază de serviciile clinicilor şi spitalelor Medicover şi ale laboratoarelor Synevo în Polonia, România, Germania, Ungaria, Ucraina, Belarus, Turcia şi Republica Moldova.

Grupul Medicover, unul dintre cei mai mari angajatori din sectorul medical privat, este atât furnizor de servicii medicale, cât şi asigurator de sănătate, oferind toată gama de servicii medicale prin spitale, clinici şi laboratoarele Synevo.

În România, Medicover are grijă de sănătatea a peste 100.000 pacienţi anual, fie că sunt angajaţi ai celor peste 1.500 companii abonate, fie că sunt persoane fizice neabonate.
Medicover oferă servicii medicale la standarde europene prin cele 11 clinici din Bucureşti, Timişoara, Cluj, Constantă, Iaşi, Ploieşti, Braşov, prin centrele de excelenţă şi prin reţeaua de parteneri Medicover, formată din peste 219 de furnizori externi din toată ţara.
În noul Spital Medicover din Bucureşti pacienţii au acces la diagnostic şi tratament avansat, o echipă dedicată de medici şi asistente, echipamente medicale de ultima generaţie şi confort asigurat pe toată durata internării. Spitalul este dispus pe 7 niveluri şi are o capacitate de 122 de paturi. Blocul operator cu trei săli de operaţie şi două săli de naştere, dotat cu aparatura medicală de ultimă oră, poate gestiona intervenţii din toate specialităţile chirurgicale.
Persoana de contact:

Magda Şerban, Executive Director Strategics PR
E-mail: magda.serban@strategics.ro

Tel: 0756 01 08 66 www.strategics.ro