Salmon Salad și Crispy Chicken Salad noile salate de vară lansate de McDonalds împreună cu Chef Iosif Ștefănescu

McDonald’s continuă tradiția de a colabora cu chefi de renume în realizarea unor rețete premium și aduce în restaurante o ediție limitată de salate, concepute special de Chef Iosif Ștefănescu. Noile vedete din meniu, Salmon Salad și Crispy Chicken Salad se aliniază strategiei McDonald’s de a răspunde eficient cerințelor clienților și de a avea în permanență un meniu diversificat.

Din dorința de a oferi opțiuni variate, McDonald’s continuă să extindă meniul cu alternative gustoase pentru cei care optează pentru o masă ușoară, din ingrediente proaspete și de cea mai bună calitate. Cele două salate reprezintă o combinație delicioasă de proteine – ouă, somon sau pui 100% local, și legume proaspete, de la furnizorul local. Totodată, ambalajele pentru ambele salate sunt realizate din carton, acest lucru reafirmând angajamentul companiei cu privire la sustenabilitate.

„Una dintre prioritățile noastre este să le oferim clienților un meniu diversificat, care să răspundă oricăror nevoi și preferințe. De aceea, venim în întâmpinarea celor care își doresc o masă echilibrată proteic și îi surprindem cu două rețete noi de salate, realizate din produse de calitate superioară, legumele și puiul provenind de la furnizori locali”, a declarat Paul Drăgan, Director General Premier Restaurants România.

Iubitorii de somon vor avea ocazia să guste din Salmon Salad, un mix de salată Narcisa, roșii cherry, rondele de ceapă roșie, felii de ardei gras, ou fiert și feliat, crutoane crocante, dressing Honey Mustard și somon afumat. Pentru cei care preferă puiul, Crispy Chicken Salad  propune un mix fresh de salată Narcisa, felii de castravete, roșii cherry, cubulețe de avocado, ou fiert și feliat, bacon crocant mărunțit, dressing 1000 Island și o bucată delicioasă de pui Tender fraged, 100% românesc.

Colaborarea cu celebrul Chef Iosif Ștefănescu, vine ca urmare a experienței lui de peste 25 ani în restaurante de top din România și străinătate sau mari vase de croazieră, unde a ocupat poziția de Head Chef.

„Îmi place să creez rețete cu o poveste, iar colaborarea cu McDonald’s mi-a oferit ocazia de a pune în farfurie arome, care să redea gustul verii. Am folosit ingrediente de calitate, naturale, precum legumele și puiul de la furnizori locali, așadar aceste salate de vară sunt revigorante, delicioase și echilibrate din punct de vedere nutritiv”, a completat chef Iosif Ștefănescu.

Salmon Salad și Crispy Chicken Salad vor putea fi comandate în cele 97 de restaurante McDonald’s din toată țara, inclusiv la McDrive și prin McDelivery, în perioada 18 august – 13 octombrie 2023, în limita stocului disponibil.