Dana Savuica si Ozana Barabancea, vedetele supuse unei interventii chirurgicale estetice

Vedetele au dat startul Infrumusetarii de Primavara!

Vedetele autohtone au dat startul infrumusetarii de primavara! Ridurile de expresie, pielea fara fermitate, buzele lipsite de volum, sanii prea mici sau prea mari au devenit oficial de domeniul trecutului.

 Vedetele au fost primele care au realizat ca un corp frumos trebuie mentinut prin sport, printr-o dieta adecvata si de ce nu…prin intermediul chirurgiei estetice. Daca in urma cu cativa ani vedetele noastre se ascundeau de ochii presei atunci cand incercau sa “pacaleasca” trecerea anilor cu ajutorul chirurgului estetician, in prezent chirurgia estetica, atat cea efectuata cu ajutorul bisturiului cat si cea minim invaziva, reprezinta o realitate pe care vedetele nu se mai feresc sa o arate intregii lumi.

Chirurgia minim invaziva, la moda in randul vedetelor

Intr-un cadru relaxat, in care s-au reunit atat persoane publice cat si jurnalisti, dr. Calin Dobos, chirurg estetician in cadrul clinicii Hyperion din Galati, a lansat o provocare vedetelor din Romania – realizarea unei interventii chirurgicale estetice minim invazive in fata camerelor de filmat. Dana Savuica si Ozana Barabancea au fost doua dintre vedetele care au raspuns pozitiv la aceasta provocare.

“Nu consider ca este un lucru rusinos sa apelam la chirurgia estetica daca in acest fel ne simtim mai bine, mai confortabil, in propria piele. Niciodata nu am ascuns o interventie estetica pe care mi-am facut-o sau pe care intentionez sa o fac. Acesta este motivul pentru care am acceptat provocarea dr. Calin Dobos de a realiza o interventie de eliminare a ridurilor din zona gurii, prin injectarea de Juvederm, in fata camerelor de filmat”, a declarat Dana Savuica.

Cantareata de jazz Ozana Barabacea a apelat si ea la chirurgia estetica minim invaziva, insa pentru o marire a volumului buzelor. “Este o interventie pe care am dorit de mult timp sa o fac. Am sustinerea intregii familii si am incredere ca rezultatul final va fi cel pe care mi-l doream de atata timp. Am ales o injectare cu acid hialuronic pentru sublinierea conturului buzelor, intr-o cantitate mica, pentru un efect cat mai natural”, a explicat Ozana Barabancea.

Tratamentele chirurgicale estetice, un subiect tabu

“Chirurgia estetica este o realitate, sute de romance apeleaza anual la o interventie de reintinerire faciala sau de marire a volumului buzelor in timp ce alte cateva sute apeleaza la interventia de marire a dimensiunii bustului. Astfel, treptat, un subiect care era pana in prezent tabu, a inceput sa se transforme intr-un lucru banal de care nu trebuie sa ne ferim sau sa ne temem”, a fost mesajul pe care dr. Calin Dobos l-a transmis vedetelor si jurnalistilor reuniti la evenimentul in care doua dintre vedetele autohtone au trecut printr-o interventie de infrumusetare prin intermediul chirurgiei estetice minim invazive.

Acidul hialuronic folosit in cadrul sedintei de infrumusetare, de catre dr. Calin Dobos, are un timp de resorbtie de 4-12 luni.

Dr. Calin Dobos este medic specialist in chirurgie faciala si in chirurgie plastica, cu competenta in laser chirurgical, in cadrul clinicii Hyperion din Galati. Stagiile de perfectionare in strainatate, pregatirea timpurie in domeniul chirurgiei estetice, dar si sutele de cazuri solutionate anual, reprezinta o adevarata carte de vizita a dr. Calin Dobos.