De ce este bine să-ţi urmezi visele?

Poate părea destul de simplu de ce, dar există anumite momente în viaţă când acest lucru nu mai devine o prioritate. Poate fi vorba de un eveniment trist, multe eşecuri sau pur şi simplu ideea de abandon. Pentru astfel de momente am creat o listă care să-ţi amintească cât de important este să-ţi propui un lucru şi să-l duci până la capăt:

1. Secretul vieţii este generozitatea

În momentul în care visul tău s-a împlinit, tu dăruieşti fericire şi speranţă (printre altele), fapt ce poate inspira şi pe alţii să-ţi urmeze exemplul.

2. Visele îndeplinite duc la formarea curajului

Iar curajul duce la încercarea de a avea alte vise care vor duce inevitabil la succes. Cu cât vei avea mai multe vise îndeplinite, cu atât vei ajunge mai repede la succes.

3. Aminteşte-ţi cum era să fii copil

În copilărie visam cu ochii deschişi şi ne bucura numai simplul gând că putea să ni se îndeplinească fanteziile. În momentul în care renunţi la speranţe, totul se pierde. Nu uita senzaţia de a fi un copil visător – mai ales că acum ai toate motivele de a-ţi duce visele până la capăt.

4. Visătorii sunt independenţi

Visând îţi dai seama de ce ai nevoie şi cum anume ajungi să-ţi construieşti un drum propriu în viaţă.

5. Visele te distrag de la partea negativă

În momentul în care trebuie să cântăreşti ce anume contează în viaţă, dramele din viaţa de zi cu zi sau împlinirea viselor, o să vezi cum partea negativă dispare.

6. Îi inspiri pe alţii

Mai ales pe proprii tăi copii. În momentul în care o să vadă că tu ai reuşit să-ţi atingi ţelurile, ei o să te ia drept exemplu.

7. Îţi dai seama că eşecul este doar o parte din succes

Muncind pentru visele tale o să dai peste probleme pe care iniţial nu o să reuşeşti să le rezolvi. O să vezi că cu timpul o să le dai de capăt şi o să ajungi la ceea ce este mai important: succesul.

 8. Nu regreta că nu ţi-ai urmat visul

Este foarte posibil să nu reuşeşţi din prima să-ţi îndeplineşti visele. Nu e nimic, atâta timp cât nu renunţi. Dar dacă faci aşa ceva, o să observi cum o să pierzi timpul cu alte altivităţi în loc să te reapuci de ceea ce este cu adevărat important. Şi o să regreţi acest lucru.

9. Nu esti niciodată prea bătrân pentru a visa

Visele nu sunt dedicate doar pentru câteva etape din viaţă. Chiar dacă priorităţile se schimbă, fiecare om visează la ceva.

10. Devii mult mai interesant

Visele înseamnă multă muncă şi pasiune, iar acest lucru te face o persoană energică şi săritoare. Vei dobândi multe învăţături din pasiunea ta, fapt care te face o persoană interesantă.

11. Este palpitant

După cum am stabilit deja, nu e cel mai uşor lucru să-ţi îndeplineşţi visele. Acest lucru implică muncă şi o doză de frică, fapt care face lucrurile mult mai palpitante şi interesante. Cu cât îţi învingi frica mai repede, cu atât te apropii de succes.

12. Demonstreaza-le carcotasilor că nu au dreptate

Ficare vis poate fi ruinat cu uşurinţă de câţiva cârcotaşi care vor pur şi simplu să-ţi demonstreze că nu poţi. Tu, în schimb, îţi vezi de treabă şi zâmbeşti în sinea ta atunci când o să le arăţi ce ai putut să faci.

13. Mai multe vise, mai multe şanse de a vedea că totul e posibil

De fiecare dată când îţi propui să faci ceva şi reuşeşti, o să observi că eşti în stare de tot ceea ce vrei şi în curând, posibilităţile o să devină nenumărate.

14. Eşti primul care îşi vede visul cu ochii

Experienţa de a avea un vis împlinit este una unică şi fantastică. Este o senzaţie de care începi să devii dependent.

15. Visele tale sunt nelimitate

În momentul în care înţelegi acest lucru, totul devine mult mai interesant. Poţi să-ţi propui tot ceea ce vrei şi să duci la capăt cum vrei.

16. Visele tale te definesc

Orice ţi-ai propuse să faci, tu eşti singurul care reuşeşte să-l ducă până la capăt. Nimeni nu are dreptul a decide cum trebuie să-ţi duci ţelurile până la capăt.

Saftiuc Anca

Surse foto:

addicted2success.com

favim.com