Design minune: O casă cu balans

Dacă îţi place să călătoreşti, eşti în căutarea ineditului şi ai totuşi un buget restrâns Casa cu balans din Suffolk, UK este destinaţia ideală. Fără dar şi poate vei fi impresionat de design-ul uimitor şi mai ales, vei putea locui în ea pentru doar £25/ noapte.

E imposibil să nu îţi fi stârnit deja interesul. Spiritul tău dornic de aventură deja îţi dictează să o treci pe lista de Must See.

Locaţie: Pe marginea unei rezervaţii  naturale liniştite în regiunea rurală Suffolk stă, parcă plutind uşor deasupra pământului, o casă ce sfidează legile gravitaţiei.

Design: Învelită în dale argintii ce reflectă natura ce o înconjoară, ea se încadrează astfel perfect, balansându-se dramatic peste peisaj. Olandezii de la MVRDV au plănuit totul cu multă ingeniozitate. De la fereastră panoramică situată în podea care îţi reaminteşte că nu eşti tocmai cu picioarele pe pământ, la leagănul prins de capătul casei în care copilul tău să plutească, cu un pic de curaj, pe sub ea.

 Ca să ne facem înţeleşi: prin ferestrele dese şi supradimensionate ai o privelişte de poveste peste păduri, livezi şi iazuri,  aşa că ai ce admira în afară de uluitoarea construcţie. Nici interiorul casei nu duce lipsă de personalitate. Cu siguranţă te vei delecta admirând lemnul masiv ce înveleşte întreg interiorul şi îţi face legătura cu natura.

Preţ: Casa acomodează 8 persoane şi pentru preţul de £740 poţi sta timp de 4 nopţi alături de prieteni în confortabila şi ingenioasă casă. £24 /persoană/noapte este un preţ mai mult decât acceptabil nu? Gândeşte-te… vei trăi pe muchie de… deal.

Articol scris de Cristina Dan