Destinații de lux, pentru luna de miere

Luna de miere este perioada dedicată momentelor petrecute în doi, în care, pur și simplu plecați departe de tot ceea ce cunoașteți și vă redescoperiți, unul pe celălalt, într-un cadru exotic.

Aceasta este interpretarea pentru cei mai norocoși, iar dacă ne gândim că o lună de miere adevărată implică, de cele mai multe ori, investiții exorbitante, putem, totuși, să ajungem la concluzia că, până la urmă, merită o planificare serioasă şi calculată.

Pe de altă parte, există atât de multe opţiuni încât nu ştii pe care să o alegi, iar luna de miere este doar una. De unde să începi căutarea locului perfect? Vi se potriveșt? Cât costă?

Am făcut o listă cu unele dintre cele mai tentante destinaţii pentru luna de miere.

Verona

Ce poate fi mai romantic? Locul în care s-au întâlnit Romeo şi Julieta este în apropierea de L’Alberta et restaurant Gualtiero Marchesi Franciacorta, un conac acoperit cu iederă, aşezat într-o zonă idilică. Acest loc este raiul celor pasionati de degustarea vinurilor, aparţinând pe vremuri, familiei Moretti.

Printre motivele de a veni aici se pot enumera: cursuri de călărie, terenuri de golf, sala de spa şi bucătarul şef Gualtiero Marchesi. Se pot vizita, în timpul zilei, oraşele Brescia şi Pergamo, aflate în apropiere. Tariful pe noapte începe de la 340$, de persoană.

Veneţia

Palazzo Vendramin din Veneţia, datând din secolul al 15 –lea, face parte din Grand Hotel Cipriani din Veneţia, Italia. Ambele sunt localizate pe propria insulă, vizavi de Piazza San Marco. Un vaporaş privat transporta turiştii între cele două hoteluri. Acestea au printre dotări: piscine cu apă termală sărată, spa şi baruri.

Atmosfera tipică Veneţiei dar şi apartamentele primitoare, fac din acest loc unul perfect pentru luna de miere. Preţul pe noapte începe de la 2.578$, incluzând micul dejun.

Paris

Hotelul Ritz din Paris este perfect pentru o atmosferă ca în filme, într-unul dintre cele mai romantice oraşe din lume. Camerele sunt decorate în stilul vintage redând o atmosferă istorică. Te poţi relaxa fără grijă, în timp ce personalul se ocupă de tot ce ai nevoie. Şi, ca un bonus, barmanul poate crea la cererea ta, un cocktail ce-ţi poartă numele. Preţul porneşte de la 6.333$ pe noapte.

Bahamas

Bucură-ţi privirea plimbându-te prin grădinile şi terasele de la One & Only Ocean Club, care sunt modelate şi gândite în stilul grădinilor de la Versailles şi decorate cu statuete din marmură şi bronz. Acest loc este alcătuit din 106 camere plasate pe cele două aripi, dar şi din vile cu câte două dormitoare. Preţul de cazare pe noapte începe de la 760$.

Africa de Sud

Pentru cei cu un spirit aventuros mai pronunțat, Sabi Sands Game poate să fie o alegere inspirată pentru luna de miere și, totodată, o escapadă ieșită din tipare. Este vorba despre o rezervaţie din Africa de Sud, al cărei nume provine de la râul Sand.

Avantajul acestei locaţii este că poţi privi animalele din rezervaţie, fără să renunţi la confortul camerei tale, în timp ce te relaxezi la spa, cu un masaj sau cu acupunctură. În plus, spre deliciul tuturor, serviciile culinare oferite sunt impecabile, iar pentru iubitorii de vinuri sunt puse la dispoziţie peste 12.000 de sticle de vin, după reţete tipic africane. Cazarea pe noapte este de 1.888 $.

Monica Opincariu

Surse foto:

cellartours.com

hotelsoftherichandfamous.com

hotelchatter.com

hotelcipriani.com

krugerpark-direct.com