Detoxifierea dupa masa de Revelion

Gata cu sărbătorile, sarmalele și cozonacii. E timpul pentru detoxifiere!

O cură de detoxifiere a organismului este necesară, iar după mesele copioase și excesele de Crăciun cu atât mai mult. Pe lângă efectul benefic pe care îl are asupra organismului prin eliminarea toxinelor, o cură te ajută și să dai jos câteva kilograme, pe care cu siguranță nu le aveai în vară. Secretul unei cure cu supe constă în faptul că adună într-o singură farfurie cele mai sănătoase ingrediente, mărunțite sau tăiate bucăți cât pentru o înghițitură. Totul devine astfel ușor de digerat de organism, iar nutrienții îți dau vitalitate și poftă de viață.

Simplu și rapid, cât ai zice SUPĂ!

Concediul s-a încheiat, în rutina zilnică nu mai e timp pentru gătit, dar abia ai început cura de detoxifiere. Nu e momentul să renunți acum. Apelează la un expert! Easy Soup – blenderul cu funcție de gătire de la Tefal, nu te taxează,  ba chiar îți pregătește mâncarea pe gustul tău. Ai la dispoziție 4 programe presetate, de la 4 la 25 de minute, pentru supă cremă, supă cu bucăți, piure de fructe și amestec de ingrediente.  Timpul liber poți să îl petreci alături de cei dragi deorece bucătăria ta e pe mâini sigure.

 

De acum sănătos înseamnă și gustos

De ce supe pentru o cură detox și nu doar legume crude și verdețuri mărunțite la un loc? Pentru că reușita depinde în primul rând de gust, iar Tefal s-a gândit în primul rând la savoarea mâncării atunci când a creat Easy Soup – blenderul cu funcție de gătire.

Supele trebuie să conțină nutrienţi care te ajută să arzi grăsimile şi să îți accelerezi metabolismul, în timp ce curăţă organismul de toxine. Încearcă să folosești legume care fac minuni precum: anghinare, ardei gras, sfeclă, broccoli, varză roşie, morcovi, conopidă, castraveţi, dovleac, spanac, roşii și evită cartofii albi și avocado. Pentru aromatizare alege usturoiul și ghimbirul și nu exagera cu sarea – pune doar atât cât e nevoie pentru ca mâncarea să aibă gust.

Iar dacă supele cu fructe sunt o noutate pentru tine, află că poți începe ziua cu o rezervă de vitamine,  pentru care ai nevoie de 1 cană de căpşuni, 1 cană de afine, un sfert de cană de chefir, puțină pudră de chili după gust, 1 linguriță de miere de albine şi sucul de la o lime. Apasă butonul Start și în 4 minute Easy Soup îți servește o gustare numai bună de savurat.

Gătitul nu este marea ta pasiune?

Și ce dacă?! Cu Easy Soup trebuie doar să pui ingredientele în aparat, selectezi programul și apoi START la distracție! Mâncarea este în grija expertului. Ba mai mult, te așteaptă caldă, până îți termini treaba sau distracția – după caz. Responsabilă este funcția automată de menținere la cald timp de 40 de minute de la gătire. Ar mai trebui doar un buton pentru curățare automată și dorințele ȋţi sunt pe deplin îndeplinite.

 

Ei bine, există! Un buton, un aparat și viața ta este de acum mult mai simplă!

 TE-FOOD_PREP-BLENDER-EASY_SOUP-LM841-EASY-USE TE-FOOD_PREP-BLENDER-EASY_SOUP-LM841-PRODUCT_AND_SOUP_SMOOTHIE_COMPOTE TE-FOOD_PREP-BLENDER-EASY_SOUP-LM841-SMOOTHIE_(2) TE-FOOD_PREP-BLENDER-EASY_SOUP-LM841-SOUP1_2_(2)