DiManolo deseneaza doar pentru tine!

Fetele de vârsta ei descoperă halucinanta lume a adulților cu teamă, curioase, încă neputincioase și folosind un mimetism adolescentin senin și folositor.

Emma studiază artele frumoase în București, la Liceul Tonitza, bifează săptămânal zeci de ore suplimentare de design, se maturizează în atelierul de marochinărie și în fața planșei de desen.

Desenează genți de damă și întreaga ei imaginație a îngenunchiat în fața dorinței sincere de a schimba lumea! Lumea femeilor, căci despre asta este vorba, lumea în care detaliul face diferența! Un detaliu pe care Emma îl redesenează până la perfecțiune.

Emma l-a cunoscut pe Eugene, fostul designer șef de la Hermes! S-a întâmplat în vara lui 2013, la Paris, într-o săptămână de neuitat, deși un pic ploioasă și aparent neprietenoasă. Desenul, simplu desen, în cărbune moale la atingere…desenul, delicatul desen care adună într-o singură coală talent, originalitate și multă, foarte multă poveste…el, desenul, a fost subiectul discuțiilor încă nefinalizate ale celor doi.

El, Eugene, “îmblânzitorul de scorpii”, așa cum i se spune pe Coasta de Azur, pentru capacitatea de a desena un model de geantă care poate mulțumi și cea mai exigentă femeie din lume și ea, Emma, copilul, discipolul, siderat de personalitatea maestrului. Ei doi, Paris, desen, culori, genți, detalii.

Așa și-a petrecut Emma scurta ei vacanță de vară.

Întâlnirea cu Eugene a fost încununarea unei obsesii față de desen. Emma desenează de la 7 ani. Păpușile cu care se juca erau, mai mereu, îmbrăcate altfel decât își dorea Emma. Pantofii lor, gențile, rochițele aveau alte culori decât cele preferate de Emma. Potrivite sau nu, hăinuțele păpușilor s-au făcut prima oară din hârtie creponată, apoi din resturi textile. Astăzi, peste ani, păpușile Emmei, transformate metaforic în femeie de succes, sunt accesorizate cu genți DiManolo. Astăzi, în lumea din ce în ce mai exigentă a femeilor, unicitatea devine neprețuită, iar expresia ei o miză în sine. Gențile DiManolo sunt desenate doar pentru tine, modele sunt unicate, personalizate.

Comanda o geanta DiManolo! Emma deseneaza doar pentru tine!