Directia 5 – Live Rock’n Roll pe 13 martie la Hard Rock Cafe

Directia 5 revin la Hard Rock Cafe in cadrul clasicelor seri “BestMusic cu…”, joi, 13 martie 2014 de la ora 21:30, dupa doua concerte sold out in anul precedent! Directia 5 prezinta un concept de show now: LIVE ROCK’n ROLL!

directia-5

Cu peste 22 de ani in lumina reflectoarelor, directia 5 este fara indoiala una dintre cele mai iubite trupe de pop-rock romanesti cu peste 25 de materiale discografice (LP,EP) si mii de concerte la activ. Vino la Hard Rock Cafe pe 13 martie sa-i vezi alaturi de Toni Seicarescu si sa asculti piese precum „O fata ca ea”, „Daca ai sti”, „Iti multumesc”, „Iarta-ma”, „Am nevoie de tine”, „Esti stilul meu” sau „Si ce daca”.

Biletele pentru concertul Bestmusic cu directia 5 din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro  si pe www.bestmusic.ro  dar si la Hard Rock Cafe si in ziua concertului la intrare.

Acestea costa 80 de lei cu loc la masa si 100 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei.

Cumpararea biletelor de pe www.iabilet.ro asigura automat si rezervarea de locuri la masa scapandu-te de drumul pana la locatie sau de un telefon pentru rezervare. Acestea se aloca in functie de cumpararea biletelor asa ca daca iti cumperi bilet mai repede prinzi cele mai bune locuri!

Pe www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home – platesti cu cardul online sau cu Paypal, primesti biletele pe mail apoi le printezi sau vii cu smartphoneul sau tableta la intrare) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact [at] iabilet.ro sau 0741.272.9670741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).

Un eveniment prezentat si organizat de Bestmusic Live Concerts – www.bestmusic.ro

Parteneri media: ROCK FM, Libertatea, Bestmusic.ro, Mixtopia, Ziare.com, 220.ro, ele.ro, eva.ro, Urban.ro, Zonga, trilulilu.ro, cinemagia.ro, Iconcert, InOras.ro, Orasulm.eu si PORT.ro