Pasta Restaurant – un adevarat rasfat culinar

Pasta restaurant, după cum ii spune și numele, este un restaurant cu bucătărie italiană, renumit pentru meniul variat cu 14 feluri de paste făcute în casă și 33 de sosuri, menite să satisfacă și cele mai exigente gusturi.

image2(1)

Alături de o servire ireproșabilă și o atmosferă primitoare, Pasta Restaurant seduce prin savoarea mâncării italienești gătită cu multă pasiune și mult gust, dată în special de paste, produs emblematic al culturii italiene.

Prin combinația de arome îmbătătoare bazate pe carne de vițel, pui, porc și pește, Pasta Restaurant satisface orice poftă de paste prin gustul incontestabil al produselor italienești, precum și prin mirosul savuros și irezistibil.

image2

Desertul este și el variat. Puteti alege între : tartă, cremă de zahăr ars, pere fierte în vin servite cu înghețată, cannolo decadent, eclere și tiramisu la borcan, cel din urmă fiind preferatul clienților.

Pasta Restaurant este situat chiar în inima Bucureștiului, pe Calea Victoriei nr. 26, deținut de Antonio, un italiano vero, genul de italian tipic, gata să fure inima fetelor, dar mai ales a gurmanzilor pofticioși prin preparetele gătite cu multă savoare.

image1