DOLLFLOWERS lansează colecția de Crăciun

Colecția de Crăciun de la DOLLFLOWERS îți propune decorațiuni handmade deosebite, de la piese cu accente fancy și glamour până la piese vintage sau rustice. Colecția cuprinde păpuși decorațiuni pe care le poți pune în brad, pe masa de Crăciun sau le poți folosi pentru a înfrumuseța ușa căminului tău. Materialele alese pentru colecția de iarnă sunt variate, pornind de la lemn, textile naturale, lână, fetru, dantelă, pene, până la cristale Swarovski.

https://www.facebook.com/MihneaRattePhotography

Când spui Crăciun, te gândești imediat la împodobirea bradului, iar în acest sens DOLLFLOWERS îți prezintă păpușile realizate din lemn și textile. Nu te teme ca lângă decoratiunile mici să strecori și unele mai mari: într-un brad des, arată deosebit de frumos și primitor. Iar sub brad, desigur, vei pune cadourile pentru întreaga familie.

https://www.facebook.com/MihneaRattePhotography

Masa de Crăciun trebuie să aibă elemente de decor care să inspire atmosfera de sărbători. Creatoarele DOLLFLOWERS au conceput în acest sens păpușa Anastasia, cu inspirație vintage, păpușă care va scoate din anonimat masa de Crăciun.

https://www.facebook.com/MihneaRattePhotography https://www.facebook.com/MihneaRattePhotography https://www.facebook.com/MihneaRattePhotography

Pentru decorațiunile mai mari, pe care le poți pune pe ușa de la intrare sau pur și simplu prin casă, artistii au folosit o combinație de crenguțe și conuri de brad. Un alt element foarte utilizat în decoratiunile de Crăciun sunt inimioarele, regăsite și în colecția DOLLFLOWERS. Vedetele colecției de Crăciun sunt jucăușa Ariel și diafana Anastasia.

https://www.facebook.com/MihneaRattePhotographyhttps://www.facebook.com/MihneaRattePhotography

 

Despre DOLLFLOWERS

Andreea Roșianu și Eli Roman sunt cele care au creat acum 3 ani brandul de păpuși handmade și care ulterior a căpătat anvergura unui business. În colecțiile Dollflowers se regăsesc păpușile tradiționale, păpusi personalizate pentru diferite evenimente, zânele, păpuși de inspirație asiatică precum și păpuși inspirate de vacanță.

www.dollflowers.ro

https://www.facebook.com/dollflowers.ro

Photo credit: Mihnea Ratte Photography