Lampe Berger. Un brand unic

La începuturi, misiunea Lampe Berger Paris a fost de a avea grijă de calitatea aerului în interior. Prima lampă Lampe Berger a fost creată în anul 1898 de farmacistul Maurice Berger cu scopul de a împrospăta și curată aerul din spitalul în care lucra.

GOUTTE ROUGE

Incepand cu anul 1930, functiei de purificare i s-a adaugat si cea de parfumare prin imbunatatirea sistemului de functionare astfel incat sa permita difuzia discreta de parfum odata cu curatarea aerului. Tot acum, a devenit si obiect colectionabil. Fiecare recipient purta semnatura unei case de design celebre (cum ar fi Baccarat). Personalitati ale vremii (Coco Channel, Jean Cocteau, Picasso) aveau cu totii cel putin un Lampe Berger in casa sau in mediul de lucru.

 

POLYGON NOIRE

 

Lampe Berger încă nu are rival în purificarea aerului, iar colecția cuprinde déjà 100 de modele de recipiente din materialele prețioase – sticla de Saint Gobain, Saverglass sau porțelanuri de Limoges.

 

WOOD FRENE NATUREL

 

Gama de arome este la fel de mare ca imaginatia noastra –  50 de parfumuri rafinate grupate în 8 colecții – de la miros de liliac, cedru de Liban, mosc, ambra, ploaie de vara, iarba proaspat taiata, pana la mirosul gradinilor din Riviera Franceza.

In acest an Lampe Berger vă propune colecția “Amintiri din copilarie”. Toate esențele au note olfactive pure, florale și discrete. Recipientele adoptă  liniile din Home&Deco, mergând pe idea de intimitate, complicitate, simbolistică și creativitate.