Domnilor, încep zilele cu soare! Noul Spray NIVEA Sun Protect & Bronze

Tu câte zile cu soare crezi că vom avea în vara aceasta? Fiecare zi de vară vine cu o mulţime de posibilităţi de distracţie: o ieşire în aer liber, un off-road cu bicicleta la munte, un grătar în curte, jocuri pe plajă, un volei în piscină, sau ore leneşe cu muzică bună.

Indiferent de varianta pe care o alegi pentru a petrece timpul în aer liber, trebuie să ştii că, deşi te umple de energie, soarele nu este întotdeauna un prieten bun; mai ales când vine vorba despre piele. Expunerile îndelungate la soare pot avea efecte neplăcute pe termen lung, razele nocive atentând la sănătatea şi tinereţea pielii.

Cu toate acestea, de acum, nu mai esti nevoit să alegi între aspectul atrăgător al pileii bronzate şi sănătatea piellii. Optează pentru soluţia cea mai simplă pentru a te bucura de bronzul „manly” perfect uniform, sănătos şi intens, şi foloseşte noile spray-uri cu SPF 20 sau SPF 30 NIVEA Sun Protect & Bronze.

Noile produse sunt uşor de utilizat şi sunt rapid absorbite în epidermă, iar textura nelipicioasă te va face să uiţi că le-ai aplicat, în timp ce pielea este protejată şi urmează drumul cel bun către un bronz perfect.

Protecţie eficientă împotriva razelor UVA/UVB, bronz intens, fără autobronzant, complet natural. Singurul „efort”: o apăsare. Aşadar, bronz si protecţie solară obţinută repede şi comod.

Pielea devine plăcută la atingere şi, datorită formulei noilor spray-uri, bronzul devine mai intens, sexy, fără ca tu să-ţi faci griji în legătură cu neplăcerile pe care le poate cauza o expunere îndelungată la razele solare.

Preţuri recomandate:

NIVEA Sun Protect & Bronze Sun Spray SPF 20 (200 ml): 35,44 lei

NIVEA Sun Protect & Bronze Sun Spray SPF 30 (200 ml): 38,66 lei

Ingredientul-minune din conţinutul noilor produse este amplificatorul producţiei de melanină proprie pielii, numit Acid Glycyrrhetinic. Acesta este obţinut din extract de rădăcină de licorice, iar astfel, produsele din gama activează si stimulează, în mod natural producţia de melanină proprie pielii.

Melanina: pigmentul natural

Bronzul reprezintă reacţia naturală a corpului de a proteja pielea împotriva razelor ultraviolete. Pielea stimulează producerea de melanină când stai la soare.

Pigmentarea imediată, care apare la câteva minute de la expunerea la soare şi dispare după 6-8 ore, este produsă de UVA, adică de ultravioletele cu lungime mare de undă şi de lumina vizibilă. Pigmentarea întârziată, care apare la 48-72 de ore după expunerea la soare, este datorată atât UVA cât şi UVB (cu lungime medie de undă), este persistentă şi reprezintă rezultatul unei noi producţii de melanină.

Licoricea, mai mult decât un răsfăţ pentru piele: un ingredient activ

Există 23 de specii de Licorice (sau Lemn Dulce); fiecare dintre aceste plante dispune de un ingredient activ diferit. Acidul Glycyrrhetinic este cel care se regăseşte în produsele din noua gamă Nivea. Acest acid provine din licoricea europeană, numită glycyrrhiza glabra, şi ajută producerea de melanină, stimulând procesul de bronzare a pielii.

Un alt ingredient activ din conţinutul produselor este licoricea chinezească (glycyrrhiza inflate). Această plantă este folosită în medicina tradiţională chineză, în special pentru substanţa antiinflamatoare numită licochalcone, care se regăseşte în rădăcinile sale.