Effitan: protecţie împotriva ţânţarilor și a căpuşelor!

Effitan: protecţie garantată împotriva ţânţarilor, a căpuşelor şi îngrijire naturală!

Expertiză în industria produselor organice

Alva Organique are o experienţă de peste 20 de ani în ceea ce priveşte calitatea produselor cosmetice de natură organică. Prin utilizarea ingredientelor naturale, Alva are grijă de piele, militând totodată pentru conservarea mediului înconjurător şi declarându-se împotriva testării produselor pe animale.

Eficient şi delicat cu pielea

Effitan te protejează de micii inamici ai pielii (ţânţari, tăuni, căpuşe), în special pe timp de vară. Fie că stai în casă, ieşi la o plimbare în parc sau pleci într-o vacanţă exotică nu trebuie să lipsească din bagaj spray-ul Effitan. Principalele ingrediente ale acestui spray natural sunt: apa, uleiul de cocos, p-menthan-3, 8-diol (un ingredient natural extras din Eucaliptus citriodora, menit să ţină insectele la distanţă), uleiul de ricin şi aloe vera. Efectul de protecţie durează până la 8 ore.

Ingredientele Effitan au proprietăţi cosmetice recunoscute. Eucaliptus Citriodora sau Eucaliptul cu parfum de lămâie, este un arbore ce creşte în Australia. Uleiul de cocos catifelează şi hidratează pielea. Produsul poate fi folosit cu încredere de către întreaga familie.

Spray-ul se pulverizează uniform pe zonele pe care doriţi să le protejaţi, chiar şi sub îmbrăcăminte lejeră şi se evită contactul cu ochii. Şi pentru că Alva Organic susţine protejarea mediului, ambalajul este DetaliEffitan, spray-ul împotriva insectelor de la Alva, oferă protecţie naturală, dar extrem de eficientă împotriva ţânţarilor, căpuşelor şi tăunilor, fiind alegerea ideală pentru cei care călătoresc în zone mai calde sau cu umiditate ridicată. Produsul respectă standardele de calitate Alva în privinţa cosmeticelor naturale*. Analizele efectuate la Institutul Tropical Elveţian de la Basel au testat capacitatea spray-ului Effitan de a ţine la distanţă ţânţarii, folosind liderul de piaţă, Autan, ca şi produs de control.

Testul a constatat că Effitan a oferit o protecţie de până la 8 ore, cu până la două ore de protecţie în plus faţă de produsul de control. Testele ulterioare, efectuate la Institutul Dr. Dautel din Berlin au confirmat că Effitan protejează eficient împotriva ţânţarilor până la 8 ore şi împotriva căpuşelor, până la 6 ore. Teste suplimentare în aer liber arată eficienţa Effitan în protecţia împotriva tăunilor şi puricilor.

Aqua (Apă), Cocos nucifera (ulei de cocos), p-menthan-3,8-diol (agent natural respingător pentru insecte, extras din Eucaliptus citriodora), Ricinus communis (ulei de ricin), cetearyl alcohol, decyl glucoside, cetearyl glucoside, geraniol, citronellal, Aloe Vera, lauric acid, sodium tartrate, Cymbopogon schoenanthus (iarba cămilei), tartaric acid, potassium sorbate. * 98,88% din ingrediente sunt de origine naturală * 82,70% din ingrediente provin din culturi organice, controlate biologic Effitan NU conţine DEET (N,N-Diethyl-3-methylbenzamide – substanța de sinteză întâlnită în majoritatea soluțiilor repelente). Produsul NU a fost testat pe animale. Fără uleiuri minerale. Fără parabeni. Fără PEG. biodegradabil. Produsul poate fi comandat de pe site-ul organique.ro  la preţul de 39.90 lei.

O alegere care nu te va dezamăgi

Analizele efectuate la Institutul Tropical Elveţian de la Basel au testat capacitatea spray-ului Effitan de a ţine la distanţă ţânţarii, folosind un alt spray lider de piaţă ca şi produs de control. În urma testului s-a constatat că Effitan a oferit o protecţie de până la 8 ore, ceea ce înseamnă aproximativ două ore de protecţie în plus faţă de produsul de control.

Pe antrebraţele subiecţilor supuşi testului au fost aplicate cele două spray-uri, iar apoi aceştia au fost expuşi la 300-400 de ţânţari Yellow Fever. Au fost purtate mâneci de plastic de la antebraţ în sus şi mănuşi de protecţie pentru mâini. Pe parcursul testului, braţele au fost expuse pentru perioade de 10 minute, o oră, 2 ore, 3 ore după aplicare (până la 8 ore).

Testele ulterioare, efectuate la Institutul  Dr. Dautel din Berlin au confirmat că Effitan protejează efficient împotriva ţânţarilor până la 8 ore şi împotriva căpuşelor, până la 6 ore, iar în aer liber ne protejează de pureci şi tăuni.

Effitan rămâne cea mai bună alegere în materie de protecţie dar şi de îngrijire naturală ce poate să fie utilizat de întreaga familie, fiind conceput pentru a satisface cerinţele consumatorilor, fiind şi un produs eco-friendly.