Emma Zeicescu pasionată de obiectele vintage

Emma Zeicescu pasionată de obiectele vintage. Preferatul ei, un birou de peste 100 de ani! Uite cum arată atelierul prezentatoarei!
 
Atunci când nu prezintă ştirile, prezentatoarea Realitatea Tv, Emma Zeicescu, îşi petrece timpul în cochetul său atelier, Zellia, unde, aşa cum spune ea , “ croieşte fericirea!”. Puţini cunosc această  pasiune a Emmei de a crea haine, cât şi pe aceea de a achiziţiona obiecte vintage. Atelierul Emmei este plin de obiecte fascinante care vorbesc despre oameni minunati sau despre vremuri apuse, pe care le-a achiziţionat din călătoriile ei prin ţară sau de la târgurile de profil, din marile capitale ale lumii. Altele sunt primite de la oameni dragi ale caror nume le păstreaza cu sfinţenie sau sunt moştenite.
“Fiecare obiect  din acest micuţ atelier are propria poveste . Valoarea este dată nu doar de obiectul în sine, cât, mai cu seamă, de faptul că toate aceste itemuri compun povestea atelierului! Am căutat foarte minuţios aceste decoraţiuni care să construiască personalitatea atelierului Zellia. Am un birou foarte drag care are o vechime de peste 100 de ani, pe care l-am adus de la Botoşani şi care mi-a dat mari emoţii atunci când l-am urcat în atelier, fiind foarte fragil. O piesă foarte dragă mie este un secretaire britanic cumpărat de la o consignţie .A fost dragoste la prima vedere! Acum, stăpâneşte bucătărioara atelierului, ascultând cu drag toate poveştile de viaţă depănate acolo.  În camera în care sunt expuse hainele se află un tablou cu un tânăr austriac cu o mină foarte vintage pe care l-am achiziţionat de la un târg şi care fascinează pe toată lumea ce mă vizitează.
Niciun obiect nu e întâmplător în acest mic univers. Până şi bomboniera cu capac de argint sau maşina de cusut cumparată anul trecut din Roma sunt obiecte cu o istorie. Ador să fiu înconjurată de piese care poartă patina vremii şi care îmi oferă posibilitatea de a călători în timp şi de a mă juca cu imaginaţia. Nu de puţine ori am închis ochii şi mi-am compus în minte imaginea posesoarei iniţiale a maşinii de cusut, sau copila căreia i-a aparţinut bomboniera…!. E o manieră de a evada din cotidian!” a declarat frumoasa prezentatoare.