Energie muzicală: Blue Nipple Boy

Nu credeam că voi asculta vreodată de bunăvoie (adică neobligată de vreun post de radio, pornit la întâmplare), melodia Hot a Innei. Nici nu m-am străduit să înţeleg versurile astfel încât ele să capete şi un sens în mintea mea.

Asta până când m-am intersecat întâmplător, pe youtube, cu varianta Blue Nipple Boy, o reinterpretare în stil bossa nova, despre care aş putea să afirm că a reuşit să mă facă atentă, pentru prima dată, asupra piesei. Mai mult decât atât, am şi fredonat-o!

Înainte de asta, descoperisem una dintre creaţiile lor originale, Bear comes naked, care are parte şi de un videoclip plin de o energie primăvăratică, precum şi Womanman, în care muzica şi talentul grafic al solistului Adrian, au drept rezultat încă un clip foarte original.

Trupa este formată din şase băieţi, în timp ce ritmurile Blue Nipple Boy sunt o fuziune de bosa, rap, latino, punk, oriental, disco, folklore şi rock.

Dacă vreţi să vă faceţi o idee despre cum sună această îmbinare de stiluri, trebuie doar să ascultaţi Blue Nipple Boy, momentan, pe internet, pâna la apariţia primului lor album, sau live, în cadrul concertelor din Bucureşti şi din ţară.