Episod de o noapte sau film cu final fericit?

Una dintre expresiile mele preferate este „Thank God It’s Friday” sau, pe scurt, TGIF. În sfârșit, a venit vineri, ultima zi de muncă din săptămână! Începe weekendul, odată cu el apar ocaziile de ieșit în oraș și, odată cu ieșirile, se întrevăd posibilități de a cunoaște pe cineva. Și, ca să nu ne înțelegem greșit, prin aceste „cunoștințe”, mă refer la bărbați.

Sursă foto: robotvsbadger.com

Fie că ești în club, fie că doar ai ieșit la o cafea, vor fi destui tipi care „parcă te știu de undeva” sau care nu au mai văzut niciodată un zâmbet atât de drăguț sau niște ochi atât de frumoși sau orice altceva care să fie deasupra decolteului (pentru că, totuși, abia te abordează).

La un moment dat apare chiar Prințul Fermecător! Zâmbetul lui e combinația perfectă de șarm și îndrăzneală și te face să te simți singura din încăpere. Sună bine, nu?

Toate bune și frumoase, dar ție îți cam place de el. Îți place chiar un pic cam mult. Și nu prea vrei să te culci cu el chiar din momentul în care l-ai cunoscut. Vrei să ieșiți mai des, să vă vedeți și pe lumină, să purtați conversații unde nu țipați unul la celalalt din cauza muzicii zgomotoase. Vrei să afli secretele lui și să îi cunoști prietenii și familia. Vrei să aveți o relație lungă și, poate într-o zi, chiar să… Ok, ne gândim un pic prea departe. Ideea era că nu vrei doar o aventură de o noapte. Dar el ce vrea?

Abia dacă ați schimbat două vorbe. Cum îți dai seama dacă el o să te sune a doua zi sau dacă doar vrea să se distreze în seara asta? Iată câteva semne prin care îți poți da seama ce caută.

În timp ce vorbiți, în loc să fie atent la ce spui și să te privească în ochi, discută cu decolteul tău. Pe scurt, îl interesează mai mult fizicul tău, decât ce ai în cap.

Faceți cunoștință, flirtați puțin, dar conversația rămâne doar la apropouri despre sex. Dacă ar căuta ceva mai mult de o noapte cu tine, ar căuta alte subiecte de dezbătut.

Rămâne să vă vedeți pe altă dată, dar, la următoarea întâlnire, tot nu ajungi să afli prea multe despre el pentru că nu oferă informații personale. Nu îți spune cu ce se ocupă, nu îți povestește despre prietenii și familia lui etc.

Dacă te anunță din start că nu vrea o relație serioasă, atunci nu îți închipui că tu vei fi cea care îl va schimba (nici măcar în filme nu mai merge treaba asta).

Dacă mereu planifică întâlnirile pe ultima sută de metri și foarte târziu seara, atunci e clar că vrea doar să se culce cu tine.

Sper să te ajute sfaturile mele data viitoare când ți se pare că îl cunoști pe domnul Perfect. Doar pentru că ești puțin precaută și atentă la mici detalii, nu înseamnă că o să te distrezi mai puțin.

Oana Victoria Anghel