Este sau nu este "moartea pasiunii"?

Cu siguranţă fiecare a trecut prin acele momente romantice şi pasionale care s-au sfârşit înainte de a începe, datorită unei greşeli flagrante pe care partenerul a făcut-o. Deşi, pe moment, probabil că situaţia a fost ciudată, este totuşi ceva de care îţi poţi aminti cu amuzament.

Este bine de ştiut că femeile şi bărbaţii reacţionează diferit în faţa acelor detalii care pur şi simplu epuizează pasiunea.

Începem cu doamnele, aşa cum este cavalereşte:

Scenariul 1: Ai ajuns la punctul culminant, când spiritele sunt încinse şi dormitorul pregătit. Hainele sunt aruncate pe jos şi totul este perfect, cu excepţia faptului că el încă are ciorapii în picioare. Ulterior este posibil să încerce să-i scoată într-un mod neîndemânatic. Eşti dezamăgită instant şi te prefaci că ţi-e somn.

Scenariul 2: Sunteţi la restaurant la prima întâlnire, urmează o cină romantică. Totul decurge bine până când partenerul tău începe să pocnească din degete sau să ţipe după chelner, ca apoi să i se adreseze pe un ton superior. Începe să se plângă despre cum mâncarea nu a fost pe gustul lui. După o seară enervantă, te oferi politicos să plăteşti jumătate de notă, crezând că se va comporta ca un cavaler. În schimb el scoate calculatorul sau face calculele într-un mod minuţios cu voce tare. Evident nu va mai urma cafeaua de după…

Scenariul 3: Unul dintre cele mai proaste obiceiuri pe care le poate avea un bărbat este să îşi introducă degetul într-o fosă nazală, cu insistenţă, pentru a duce la capăt misiunea imposibilă. Tocmai ce v-aţi întâlnit, eşti foarte încântată, el este îmbrăcat la patru ace şi brusc îşi bagă degetul în nas. Cu siguranţă asta te şochează.

Scenariul 4: Respiraţia urât mirositoare este unul dintre cele mai mari impedimente pe care nu ai cum să le ignori. Vă priviţi romantic, totul este frumos, urmează primul sărut care ar trebui să fie de neuitat, dar el nu s-a ocupat în mod corespunzător de igiena orală.

Scenariul 5: Mirosul neplăcut este un impediment şi mai mare decât respiraţia urât mirositoare. Un bărbat trebuie să emane masculinitate însă fără să se întoarcă la condiţia omului de Neanderthal.

Scenariul 6: Băiatul lui mama. Cu toţii ne iubim mamele, dar unii bărbaţi exagerează. Mama este mereu prezentă în viaţa lui şi îi dictează cum să se îmbrace, ce să mănânce, când să ajungă acasă şi cu cine să se vadă? Este clar un semn rău şi deja îţi pierzi orice fel de interes, chiar şi sexual.

Deşi bărbaţii au anumite tendinţe în comportament pe care femeile nu le agrează, nu ar trebui să surprindă faptul că şi ele au anumite probleme care nu pot fi trecute cu vederea nici de către masculul alfa.

Lenjeria de bunică. Eşti în dormitor cu femeia visurilor tale, începi să o dezbraci uşor şi senzual, eşti entuziasmat de sutinenul sexy şi mâna îţi alunecă spre partea de jos unde surpriza te aşteaptă: aşa numiţii „gogoşari”. Evident te panichezi şi invenzezi o scuză stupidă pentru că eşti mult prea bulversat ca să mai poţi continua.

Axile neepilate. Naturaleţea este într-adevăr cel mai de preţ accesoriu al unei femei. Nimănui nu-i place o femeie cu două tone de fond de ten pe faţă şi rimel care se scurge anevoios de pe gene, însă există şi persoane care exagerează. Epilarea este un proces normal în viaţa oricărei femei, iar axilele reprezintă o zonă expusă. Nimănui nu-i plac tufişurile, la o fată delicată.

Scobitul. Sunteţi la cină, masa e copioasă, vă distraţi şi, la un moment dat, ea cu mânuţa ei gentilă ia o scobitoare şi începe consultaţia dentară. Scobitul nu este un obicei interzis, însă în public este de prost gust şi va speria orice bărbat.

Femeile care merg la toaletă înaintea bărbaţilor. Este surprinzător numărul de bărbaţi care nu concep faptul că femeile au anumite nevoi fiziologice. Eşti acasă cu iubita ta, pregăteşti ceva special şi ea îţi spune ca se duce 2 minute la baie, care ulterior se prelungesc şi tu îţi închipui cu groază s-a întâmplat, fiind prea şocat să mai treci o perioadă pe acolo.

Spray-ul de corp. Evident fiecare femeie vrea să miroasă bine în timpul zilei dar, la un moment dat, gustul spray-ului de corp poate să fie neplăcut.

Anti-prieteni. Cele mai problematice iubite sunt cele care nu se înţeleg cu grupul tău de prieteni. Astfel ea, fiind nemulţumită, va menţiona constant divergenţele cu aceştia, până va dispărea orice urmă de atracţie dintre voi.

Cristina Mîrzoi

Surse foto:

therockatbc.com

aww.ninemsn.com.au