Explozie de energie cu noul model adidas Springblade

adidas aduce în România revoluționarii pantofi sport Springblade, primii pantofi pentru alergat cu lamele individuale, concepute pentru a oferi energie de propulsie. Astfel, adidas Springblade oferă cele mai bune performanțe din categoria sa.

Spre deosebire de tălpile din spumă EVA, care oferă energie de propulsie pe direcție verticală, Springblade dispune de 16 lamele individuale dintr-un tip special de polimer sintetic de ultimă generație. Elasticitatea materialului își dovedește eficiența pe orice suprafață, comprimându-se pentru a elibera mai multă forță și oferind, în același timp, senzația de arcuri.

“Design-ul avangardist al pantofilor adidas Springblade, alături de tehnologia inovatoare de propulsie a lamelelor, diferențiază noul model de toate tipurile de pantofi pentru alergat creați până acum,”a afirmat  James Carnes, global creative director of performance în cadrul adidas.  “Mai mult, noii pantofi sport adidas Springblade consolidează obiectivul nostru de a crea pantofi sport cu un design simplu, intuitiv și cu performanțe de neegalat.”

În ceea ce privește revoluționarii pantofi pentru alergare, Carnes completează: “Fiecare detaliu al noului model Springblade este dezvoltat pentru a sublinia performanțele atletice și pentru a le perfecționa. Pentru a ne inspira, în etapa de design ne-am concentrat pe obiectele care oferă forță de propulsie, de la sisteme de trambuline, la sărituri cu prăjina și până la sisteme de suspensii pentru motociclete.”

Fiecare lamelă este poziționată și proiectată pentru a oferi suportul și echiliblul perfect pentru fiecare pas în alergare.  În plus, construcția flexibilă a noului model Springblade a fost dezvoltată pentru a oferi susținere și stabilitate în partea de sus a piciorului, astfel încât să poată beneficia de toată forța de propulsie oferită de lamelele de pe talpă.

“adidas continuă să dezvolte inovații bazate nu doar pe cerințele sportivilor ci și pe nevoile lor.” a afirmat Mikal Peveto, director al diviziei running în cadrul adidas America. ”Încă de la lansarea tehnologiei de propulsie prin intermediul pernelor special încorporate în talpa pantofului am deschis calea către inovație, iar Springblade consolidează poziția noastră în fața competiției.” În plus, Peveto a adăugat ”Cei șase ani investiți în dezvoltarea noului model Springblade au drept rezultat cea mai mare energie de propulsie de până acum.”

aIT (adidas Innovation Team) a testat sute de materiale pentru a oferi lamelelor fiabilitate și performanțe de neegalat în conservarea și amplificarea energiei. Astfel, au fost efectuate simulări pentru a urmări durabilitatea și eficiența materialelor. În plus, pentru a oferi performanțe de top în orice împrejurare, Springblade beneficiază de o rezistență la temperatură de 7 ori mai mare decât a modelelor  cu talpa de spumă EVA.

Springblade este disponibil, în magazinele adidas din România începând cu această lună.

adidas running inovează segmentul pantofilor pentru alergare oferind beneficii reale atleților, ajutându-i să își îmbunătățească performanțele, indiferent de sportul practicat.

Pentru mai multe informații, vizitați adidas.com/running, facebook.com/adidasrunning.