F.C. LANA for MOJA- O echipa de fotbal imaginară a artiștilor

Noul sezon competițional de fashion toamnă-iarnă debutează cu o colecție sporty&arty de finală a Ligii Campionilor Artei: F.C. LANA, o echipă de artiști internaționali și naționali atent selectionați de antrenorul-designer LANA, aflat la a doua colecție exclusivă pe terenul fashion retailer-ului online MOJA.RO.

BLUZE

Numele de pe seria de 7 rochii și 7 bluze cu numere norocoase si printuri frumoase au fost alese de LANA în urma evoluțiilor excelente pe care aceștia le-au avut în arena artei globale: vorbim aici de consacrații: Hokusai, Maradona al graficii japoneze tradiționale; Frida Kahlo, această Messi a autoportretelor memorabile; Georgia O’Keeffe, această Ronaldo a picturilor florale ale cărei lucrari ai vrea să le vezi în reluare; Rene Magritte, Pele al suprarealismului clasic; reputatul Ion Bârlădeanu, acest Hagi al colajelor absurde, ale cărui execuții spectaculoase au fost aplaudate entuziast de curatorii de artă de peste tot în lume.

ROCHII

LANA a inclus în lotul fashion și un nume local de viitor: pe artistul timișorean Daniel Brici ale cărui portrete de copii au trezit deja uralele galeriilor de artă internaționale. Fustele și bluzele printate și cu tweed pe spate care să-ți țină de cald în meciurile cu vremea rece pot fi comandate acum de pe www.moja.ro.