Falemi si Bratu au primele casti audio de fotbal din lume

Campionatul Mondial a luat sfarsit si noi am punctat cu un party la Baraka in Herastrau in seara finalei, dar distractia contiuna cu noua colectie de casti Skull Candy- Football Line.

bordea si badeacoman si chitu florin bratu

Inainte de marea finala, ne-am antrenat cu favoritele noului sezon DeutscherFutball-Bund, Federation Francaise de Football, The Englidh Football Asociation, Dederacion Mexicana de Futbol, Club Atletico Boca Juniors, A.C. Millan, FC Barcelona, Chelsea Football Club, Olympique de Marseille si Club Atletico River Plate.  Unsprezecele nostru se diferentiaza prin 3 modele de top care au facut ravagii in intreaga lume : Hesh, UpRock si Ink’d.

Alaturi de vedetele noastre s-au aflat nume emblematice din lumea sportului cum ar fi Falemi Nana sau Florin Bratu. Fosta glorie din Ghencea declarandu-se impresionat de echipa noastra, a marturisit: “cu siguranta toti colegii ma vor invidia la antrenamente si isi vor dori propria lor pereche de casti Skullcandy. Sunt perfecte pentru incalzirea pre-antrenament”.

Pentru ca fotbalul ne uneste pe toti, la evenimentul de lansare ne-au mai fost alaturi : MihaiChitu, Florin Grozea, Augustin Viziru, Catalin Bordea, Andrei Coman si Dan Badea.

Skullcandy este primul brand de casti audio care a obtinut licente din partea

echipelor de baschet si a cluburilor de fotbal de top din lume, nationale sau de

club (EchipeleAngliei, Frantei, Germaniei, Echipele de club FC Barcelona,

Chelsea, AC Milan etc) .

Skullcandy au 11 ani pe Piata Internationala si 7 ani de cand sunt distribuite in Romania.,fiind originalul, trendsetterii castilor audio de lifestyle. Inainte se gaseau pe piata doar casti de culoarea :negru , alb, gri , insa noi suntem primii care am lansat casti colorate cu microfon pentru toate tipurile de client.

Ocupa Nr 1. Pe Piata Internationala, pentru cele mai bine vandute casti In-Ear si Nr.5 pentru cel mai bine vandut brand de casti worldwide.

Au lansat modele de casti alaturi de artisti precum: Jay-Z, Beastie Boys. Modelul

Aviator, considerat topul gamei de fashion, este in colaborare cu brand-ul lui Jay-Z,Rocnation. Modelul Mix Master, topul colectiei de DJ, a fost conceput sub semnatura Dj-ului de la Beastie Boys.

Detalii gasiti si pe adresa de facebook www.facebook.com/Skullcandy.ro unde vom scoate la concurs renumita Brazuka, semnata de personaje célèbre din peisajul monden: Florin Bratu, Falmeni Nana, Ionut Danciulescu, Florin Grozea, Andrei Coman, etc.