Festivalul Scoicilor

festivalul scoicilor laguna verde

Pentru cel de-al treilea an consecutiv, malul Lacului Balotești va fi învăluit în mirosul delicios al scoicilor atent gătite la ceaun de către chef Cătălin Scărlătescu pentru că este Festivalul Scoicilor de la Laguna Verde.

Aflat la cea de-a treia ediție, Festivalul Scoicilor a crescut an de an, aproape dublându-și numărul de participanți. Iar anul acesta se extinde și mai mult pentru că durează patru zile și reunește mai mulți expozanți și o gamă mai variată de produse.

Incomparabilul gust al scoicilor gătite de Chef Scărlătescu va fi pe buzele tuturor între 7 și 10 iulie, alături de noua gamă de burgeri pe care juratul de la Chefi la Cuțite o lansează cu această ocazie. Burgerii vor fi apoi disponibili toată vara și în hypermarketuri. O altă noutate din acest an este un nou brand din familia chef-ului, „Sora lu’ Scărlătescu”, un stand ce va vinde clătite, atât rețete clasice, cât și variante gourmet. Cunoscut pentru aversiunea sa pentru clătite, chef Scărlătescu s-a pus pe treabă și a conceput rețetele pentru sora sa, care va avea un stand în festival. Pe lângă aceștia, și alți distribuitori vor răspunde cerințelor publicului cu o gamă de produse culinare.

Programul din cele patru zile ale Festivalului Scoicilor este de la 10 la 22, intrarea este liberă, locurile de parcare sunt pregătite, vremea se anunță bună, dar nu uitați să vă luați cu voi și răbdarea, pentru că și cozile la scoici se anunță lungi, însă berea și vinul rosé vor fi îndeajuns pentru a vă ține companie pe întregul zilei.