Filmul 50 Shades of Grey, mai puțin explicit față de roman

Producătorul adaptării a vorbit despre modul în care vor fi transpuse pe ecran aventurile erotice ale Anastasiei Steel și ale lui Christian Grey

 310083l-640x400-b-e366780f

Într-un interviu acordat site-ului Deadline în cadrul festivalului de film Sundance – desfășurat zilele acestea în Park City, Utah, Statele Unite – producătorul lui Fifty Shades of Grey a vorbit despre cum va fi transpusă în imagini aventura erotică a protagoniștilor cărții, Christian Grey și Anastasia Steele. Michael De Luca a confirmat cu această ocazie faptul că adaptarea cinematografică va fi mai puțin explicită față de roman, însă chiar şi aşafilmul va conține o doză bună de erotism.

,,Vom oferi fanilor cărții exact ceea ce se așteaptă să vadă, adică o poveste de dragoste intensă și plină de erotism. Este însă evident că filmul nu va putea fi la fel de explicit precum cartea. O imagine face cât  o mie de cuvinte. Așa că erotismul transpus pe marele ecran va avea o putere mai mare decât citirea unor cuvinte”, a spus el.

,,Romanul a fost gândit așa, cu multe detalii erotice, pentru că autoarea a dorit să intre în mintea personajului feminin și să exprime în detaliu toate trăirile ei. La nivel literar acest lucru era necesar, însă filmul este un cu totul alt canal de comunicare. În cazul oricărei adaptări a unei cărți ești forțat să lași deoparte unele lucruri și să combini altele”, a mai explicat De Luca.

50 Shades of Grey, cu Jamie Dornan și Dakota Johnson în rolurile principale, va ajunge în cinematografele noastre pe 13 februarie 2015.

via: cinemagia.ro