Samsung lansează smartphone-ul dual-SIM Galaxy S Duos!

De multe ori îmi este incomod să am cu mine 2 telefoane, dar am nevoie atât de cel personal, cât şi de cel de serviciu. Mi-aş dori să am ambele cartele SIM într-un smartphone performant cu care să-mi pot îndeplini task-urile de la birou, şi, în acelaşi timp, să stau pe Facebook sau să fac fotografii.

Samsung lansează Galaxy S Duos, smartphone-ul cu dual-SIM ideal pentru cei cu un stil de viaţă activ. Funcţia dual-SIM oferă mai multă flexibilitate în comunicare, în timp ce sistemul de operare Android 4.0 asigură performanţele de top, specifice gamei GALAXY, pentru a putea citi email-uri, naviga pe reţele sociale sau capta fotografii cu  ajutorul camerei foto de 5 MP.

Noul telefon cu Android 4.0 este ideal pentru utilizatorii care folosesc smartphone-ul atât pentru sarcinile de birou, cât şi pentru socializare şi distracţie. GALAXY S DUOS se remarcă prin design şi performanţa de top caracteristică gamei GALAXY, care se alătură sistemului Dual SIM, care îţi oferă mai multă flexibilitate în comunicare.

Sistemul Dual SIM de pe GALAXY S DUOS permite gestionarea a două numere de telefon cu ajutorul unui singur aparat. Funcţia ‘Dual SIM Always on’ oferă posibilitatea de a primi apeluri pe un număr SIM în timp ce preluaţi un apel de pe celălalt, pentru a rămâne permanent conectaţi la întâmplările din viaţa profesională şi personală. În acelaşi timp, puteţi selecta diferite planuri tarifare pentru fiecare SIM şi puteţi naviga între ele cu maximă uşurinţă.

GALAXY S DUOS se mândreşte cu un design elegant şi cu o performanţă impresionantă; marginile rotunjite şi finisajele cu aspect ceramic îi oferă un aspect sofisticat şi modern. Procesorul de 1GHz şi bateria de 1500mAh permit multi-tasking cu aplicaţii complexe, în timp ce spaţiul de stocare integrat de 4GB poate găzdui imaginile şi videoclipurile preferate. Capabilităţile telefonului sunt puse în evidenţă de noile funcţionalităţi ale sistemului de operare Android 4.0, printre care se numără grafica de înaltă calitate şi sistemele de meniu îmbunătăţite, pentru o navigare mai uşoară.

Posibilităţile de socializare şi divertisment pe care le oferă GALAXY S DUOS sunt de asemenea impresionante. Datorită ecranului de 4 inci, puteţi vizualiza în mod confortabil conţinutul online, email-uri, fotografii sau videoclipuri captate cu ajutorul camerei de 5MP a telefonului. Serviciul de comunicare ChatON este preinstalat pe dispozitiv şi conectează toţi utilizatorii de smartphone într-o singură comunitate, oferind mesagerie instantanee, chat de group şi sharing de conţinut în formate multiple – imagini, videoclipuri, voce şi contacte – pentru a face comunicarea prin mesaje mai simplă şi mai intuitivă ca niciodată.