Gama de lux de la Galeriile Noblesse, vedeta amenajării interioare “Casa în Cotroceni”

Casele din zona Cotroceni sunt o imagine unică în peisajul urban al Bucureştiului. Unicitatea lor se reflectă în demnitatea clasică pe care doar timpul o poate lăsa, ce se armonizează perfect cu  caracterul laic al clădirilor.

Una dintre clădirile care se remarcă astăzi în această zonă eclectică a capitalei este “Casa Cotroceni”, cu o amenajare interioară realizată de Galeriile Noblesse, în care au fost integrate cu profesionalism piese unice de mobilier, elegante şi rafinate.

Aerul nobil al interiorului este impregnat cu succes în fiecare încăpere a casei prin alegerea unui mobilier care se integrează perfect şi umple în mod armonios spaţiile. Astfel,  piesele din lemn sculptat, cu tapiserii brodate manual şi oglinzi supradimensionate aparţinând exclusiv Galeriilor Noblesse formează o armonie perfectă cu parchetul intarsiat cu esenţe rare şi cu placările de marmură. Toate acestea, împreună, dar şi separat, complimentează cu fineţe structura arhitecturală a clădirii.

“Proiectul de amenajare interioară a fost unul amplu, extinzându-se la toate camerele casei:  un dining spaţios, un living, o bucătărie, dormitor matrimonial cu baie proprie, dormitor al copiilor cu baia sa şi un birou. În acest sens, provocarea Galeriilor Noblesse a constat în menţinerea unei continuităţi a stilului de design şi în acelaşi timp de a accentua individualitatea fiecărei camere. Rezultatul a fost unul de succes: încăperile emană fiecare în felul  ei  un aer de romantism clasic, dublat de armonia tonurilor calde şi pastelate ale pereţilor”, susţine Loredana Preda, General Manager Galeriile Noblesse.

Un alt element de pesonalitate adăugat de Galeriile Noblesse a fost crearea unui birou cu un puternic aer masculin, mobilat în stil britanic, care se distinge evident, din punct de vedere estetic, de restul casei.  Acesta a fost conceput ca un mediu de refugiu pentru proprietar fiind amenajat după cerinţele acestuia:  piesele de mobilier sunt din lemn masiv şi piele, iar camera e îmbrăcată în boiserie.

Mobilierul şi accesoriile aparţin exclusiv gamei de lux a Galeriilor Noblesse, disponibila pe www.galeriilenoblesse.ro. Utilizarea acestora a completat cu succes rafinamentul arhitectural al clădirii şi a adăugat cu delicateţe un individualism definitoriu ce a transformat Casa Cotroceni în căminul unei familii pe deplin mulţumite.