Generaţia digitală de scuterişti are acum căştile Max Social Network

Motoplus Paneuro aduce în exclusivitate în România căştile Max Social Network pentru iubitorii de reţele sociale!

Motoplus Paneuro aduce în România colecţia de căşti pentru motociclişti Max Social Network. New Max, renumitul producător de scutere şi motociclete, a gândit un model de cască de protecţie pentru cei care nu pot sta nicio secundă departe de social media. Secretul căştilor „Max Social Network” constă într-o plăcuţă albă pentru mesajele ce se vor a fi transmise către cei din jur.

Ideea care a condus la realizarea acestei colecţii a survenit în urma unui workshop organizat de Newmax şi Institutul European de Design, în aprilie 2011, la Torino. Însă, modelul a prins contur dupa colaborarea cu Margherita Buzzi, o studentă la „Design Industrial” care consideră că „oraşul poate fi văzut ca o comunitate, aşa cum este şi Facebook-ul” .

Aşadar, de acum înainte scuteriştii îşi vor putea afişa „status-ul” oriunde şi vor avea posibilitatea de a interacţiona live cu prietenii lor. Paleta de culori şi design-ul grafic diferă, satisfăcând orice categorie de vârstă sau de gen, dar păstrează în acelaşi timp tema Facebook.

Căştile sunt disponibile pe albastru, roz, alb, negru, roşu, portocaliu, verde şi galben, iar măsurile variază de la  XXS până la XXL. Casca  vine echipată cu un marker special ce poate fi îndepărtat cu uşurinţă şi un burete pentru a lăsa loc noilor mesaje.

În plus, utilizatorii vor primi stickere, cu tema reţelei de socializare Facebook, ce le vor stârni creativitatea pentru a-şi personaliza casca.

Deşi accentul cade pe design, New Max nu face rabat de la confort şi siguranţă. Astfel, vizorul este fabricat dintr-un policarbonat tratat special pentru a împiedica apariţia zgârieturilor, marginile sunt din piele ecologică, interiorul este căptuşit cu materiale anti-alergice şi protecţie pentru urechi, iar cureaua se fixează sub bărbie printr-o cataramă micrometrică.

Colecţia de căşti Max Social Network va fi pe placul pasionaţilor de reţele de socializare, aducând o doză de optimism şi bună dispoziţie atât celor care le poartă, cât şi celor care le văd.

Mesajele împărtăşite nu vor trece neobservate în trafic, iar cei din jur vor intra în jocul „Max Social Network”.

Întreaga colecţie de căşti Max Social Network este disponibilă în exclusivitate în magazinul Motoplus Paneuro la preţul recomandat de 160 euro.