Gerard Butler, elegant intr-un costum Burberry!

 In acest moment toata lumea este la curent cu programul lui Gerard Butler! Calatoria lui prin Romania, alaturi de modelul Madalina Ghenea este monitorizata de presa. Pe platoul muntilor Bucegi, la lacul Vidraru sau pe Transfagarasan, in masina sau in elicopter, orice miscare a vedei de la Hollywood este atent urmarita. Mai putini stiu insa ce a facut actorul scotian inainte sa ajunga in tara noastra. Ei bine, la inceputul lunii, el a participat la o cina de gala, sustinuta de Fundatia Novak Djokovic care a avut loc la Roundhouse din Londra.

Butler1

            Imbracat intr-un costum gri Burberry Tailoring, Gerard a fost insotit de Naomi Campbell si frumoasa actrita de origine britanica, Hayley Atwell. Cu o zi inainte de acest eveniment, Gerard a participat alaturi de prietenul sau Bradley Cooper la finala campionatului de tenis Wimbledon, unde Andy Murrey a fost primul britanic care a castigat salatiera in ultimii 77 de ani.

Novak Djokovic

            Gerard Bulter este recunoscut pentru eleganta atemporala si stilul sau impecabil de a se imbraca. El s-a alaturat astfel unei pleiade de vedete masculine care prefera costumele celebrului brand britanic. Printre acestea se numara David Beckham, Robert Pattinson, Dev Patel, Joseph Gordon-Levitt, Jake Gyllenhaall, Tom Hardy, Chris Hemsworth, David Duchovny, Owen Wilson, Hugh Jackman, Ryan Gosling, Andrew Garfield, Jason Statham, Alexander Skarsgard, Ryan Seacrest, Andrew Garfield, Tom Sturridge, Luke si Harry Tradeaway, Tinie Tempah, Novak Djokovic, Andy Murrey, Hugh Dancy.

 Novak Djokovic Jason Statham

            “Burberry Tailoring are la baza o istorie bogata in materie de inovatie a tesaturilor, inspirata de stilul nemuritor al trenciului iconic Burberry. Designul modern si detaliile realizate manual creeaza o silueta perfecta , <<chic fara efort>>, condimentata de acea atitudine britanica, distincta”, spune Cristopher Bailey, Chief Creative Officer.


Tom Hardy

            Burberry Tailoring contine costume cu trei croieli diferite: slim, modern si classic fit, realizate din peste 40 de tesasturi diferite carora, de la sezon la sezon, li se adauga noi modele. Inspirate din stilul britanic urban – de la dungi fine (pinstripes), carouri Prince of Wales, herringbone sau tweed-  toate materialele au un design unic, creat la Londra. Materialele sunt produse in tesatorii din Marea Britanie sau din Italia si sunt disponibile, in exclusivitate, in magazinele Burberry.Costumele sunt croite manual in Italia, peste 100 de maestrii croitori fiind implicati in procesul de realizare al fiecarui costum in parte.

 Robert Pattison

            Cel mai mare spatiu alocat liniei Burberry Tailoring se afla in Burberry Knightsbridge Menswear, primul magazin Burberry din Marea Britanie, dedicat exclusiv barbatilor care contine o selectie de costume realizate la comanda, ajustate si livrate in mai putin de 48 de ore clientilor. Un specialist in croitorie consiliaza vestimentar clientii, prezentandu-le intreaga gama de costume, asista la luarea masurilor si la intregul proces de ajustare a hainelor pentru a se asigura de calitatea finala a produsului. In Romania,  Burberry Tailoring este gazduit de magazinul din strada Luterana nr 4.