GREEN DAY SPA a lansat Tratamentele Casei, 100% organice și homemade

Centrul de înfrumusețare Green Day Spa a lansat Tratamentele Casei, propria linie de tratamente faciale realizate din ingrediente naturale și organice, de care clientele se pot bucura în confortul centrului de frumuseţe preferat, beneficiind în acelaşi timp de experienţa specialiştilor în frumuseţe.

Poze 2014.07.01 Green day spa4 Poze 2014.07.01 Green day spa11 Poze 2014.07.01 Green day spa32

Cristina Isidor, estetician Green Day Spa, a dezvăluit în cadrul evenimentului de lansare cele 5 tratamente de bază propuse în funcție de tipurile principale de ten, urmând ca acestea să fie personalizate în funcție de nevoile specifice ale fiecărui client:

Hidratează-mă! – pentru tenul uscat

Echilibrează-mă! –pentru tenul mixt

Matifiază-mă! – pentru tenul gras

Întinereşte-mă! – pentru tenul matur

Curaţă-mă! – pentru tenul acneic

Poze 2014.07.01 Green day spa7 Poze 2014.07.01 Green day spa8

“Stând de vorbă cu clientele noastre, am observat dorința lor de a se îndrepta din ce în ce în mai mult către alternative naturale de îngrijire a pielii, însă din motive ce țin în principal de lipsa timpului, de nivelul de pricepere al fiecăreia sau costurile la care poate ajunge un astfel de tratament, tind să cumpere aceleași creme din comerț care uneori, pot face mai mult rău decât bine din cauza chimicalelor conținute. Astfel, am luat atitudine și am venit în sprijinul lor”, spune Lucia Radu, owner-ul centrului de frumusețe.

Conceptul din spatele Tratamentelor Casei este, așadar, unul simplu: prepararea unor măști, creme și peeling-uri ca acasă, având garanția că aceste rețete sunt complet naturale, pregătite de specialiști cu experiență, respectând niște principii stricte de preparare.

Poze 2014.07.01 Green day spa50 Poze 2014.07.01 Green day spa10

Nu în ultimul rand, invitații s-au delectat cu juice-uri naturale detoxifiante marca Iconic Health by Camelia Șucu și delicioase prăjturi raw-vegan RaWyal și s-au bucurat de aranjamentele florale inedite realizate de The Wedding Company.