Gucci Guilty Stud Limited Edition Dangerous Seduction

gucci luglio 142Pour Femme & Pour Homme

Relatia Gucci cu lumea rock-ului si a muzicii dateaza din perioada in care casa de moda a inceput sa creeze pentru staruri internationale si se bazeaza pe un spirit comun de eleganta, putere si stil. Astazi relatia continua sa infloreasca cu sprijinul directorului de creatie, Frida Giannini, o iubitoare de muzica, care are o colectie uluitoare de peste 8,000 de viniluri.
Pentru a celebra legatura casei cu atitudinea rock si glamour, a fost creata o editie limitata Gucci Guilty, parfumul fenomen al casei: Editia limitata Stud (cu tinte).

Stim ca eroul si eroina Gucci Guilty sunt senzuali, indrazneti si rebeli – dornici sa se lase in voia pasiunii si a seductiei periculoase. Aromele care surprind aceasta atitudine sfidatoare apar acum intr-o forma noua, intriganta, in doua editii limitate decorate cu peste 400 de tinte/per flacon (argintii pentru barbati si aurii pentru femei); editii de colectie pentru colectionarii pasionati.
Gucci Guilty Pour Femme este o aroma oriental-florala frapanta, seducatoare. Gucci Guilty Pour Homme este un parfum fougère ce provoaca pe masura ce seduce. Ambele isi fac simtita prezenta prin arome de varf de piper roz, iar la final se evidentiaza printr-o nota sugestiva de patchouli.

descărcare
Directorul de creatie al casei Gucci, Frida Giannini spune: “Am avut intotdeauna o pasiune pentru stilul rock care este o permanenta sursa de inspiratie pentru mine. Imi place sa cred ca Gucci Guilty Stud este atitudinea rock intr-o sticla de parfum.”
De-a lungul timpului, Gucci a imbracat legende rock precum Eric Clapton, Rod Stewart, Kings of Leon, Beyonce, Bruno Mars si John Legend. In plus, Gucci se bucura de un parteneriat exclusiv cu Premiile Grammy si sustine restaurarea si conservarea discurilor si inregistrarilor muzicale. Anul acesta Gucci a sponsorizat celebra expozitie David Bowie de la muzeul Victoria si Albert.

Evan Rachel Wood, care intruchipeaza femeia Gucci Guilty si partenerul ei de campanie, Chris Evans sunt amandoi fani rock, iar chimia dintre ei are rezonanta electrica a unui concert rock. In clipul regizat de Frank Miller pentru Gucci Guilty, actiunea se desfasoara pe fundalul sonor al piesei “Strange Love” a celor de la Depeche Mode, intr-o interpretare a trupei Friendly Fires, nominalizata la Premiul Mercury.

The line up
Gucci Guilty Limited Edition Pour Femme EDT 50ml 370 lei
Gucci Guilty Limited Edition Pour Homme EDT 90ml 439 lei