Gustul iernii vine din Tennessee. Sărbătorește iarna cu Winter Jack!

Cea mai nouă băutură de la Jack Daniel`s vine în ediție limitată, pentru sezonul rece și se recomandă să fie băută fierbinte în zilele friguroase de iarnă! Anul acesta consumatorii români se vor bucura de gustul iernii din Tennessee prin intermediul Winter Jack. Având la bază faimosul whiskey Jack Daniel`s No.7, la care s-a adăugat suc de mere, dar și mirodenii delicioase precum cuișoare, nucșoară sau scortișoară, Winter Jack este băutura ideală pentru a ține frigul la distanță.

Mirosul, gustul de scorțișoară și de mere, senzația de cald îmi aduceau mereu aminte de iarnă, iar anul acesta am și ocazia să adaug Jack Daniel’s. E o experiență completă de Sărbători! Iarna aceasta lansăm Winter Jack, o băutură care conține toate ingredientele menționate mai sus, un Jack Daniel’s care se consumă fierbinte, în plus e o rețetă creată de Lynne Tolley care e chiar stră-strănepoata lui Jack Daniel. Am bucuria să împărtășesc acest gust special și această experiență cu toți consumatorii adulți din România. Incepând cu sfârșitul acestei luni, Winter Jack va fi disponibilă în toată țara și sperăm ca în scurt timp Winter Jack să devină o tradiție în casele românilor.” a declarat Fady Zaidan, Country Manager Brown-Forman Romania.

 

Creată inițial pentru târgurile de Crăciun din Germania și lansată abia anul trecut, Winter Jack a fost extrem de bine primită de toți cei care apreciază o băutură de calitate, perfectă pentru vremea rece. Rețeta are la bază băutura pe care stră-străbunica mea o pregătea în casă. Jack Daniel`s se potrivește perfect cu multe tipuri de fructe, însă combinația dintre Jack și sucul de mere care se găsește în Winter Jack, a fost cea mai reușită. Ne bucurăm că România se afla printre puținele țări alese din lume în care Winter Jack se poate consuma.” a declarat Lynne Tolley, stră-strănepoata lui Jack Daniel, cea care a inventat Winter Jack și care a fost prezentă în România, cu ocazia lansării băuturii.

Winter Jack este primul lichior care are în compoziția sa, Jack Daniel`s. Acest lucru înseamnă că Winter Jack conține whiskey care trece prin același proces de maturare, același sistem de filtrare, picătură cu picătură prin câțiva metri de cărbune de arțar dulce. Cu baza perfectă de whiskey, băutura are aroma Crăciunului datorită mixului de arome precum cele de măr condimentat cu scorțișoară și cuișoare. Aceste mirodenii transformă gustul original al clasicului Jack Daniels No.7 în cel al unei ierni perfecte.

Odată încălzită, băutura Winter Jack are gustul indubitabil al popularului whiskey din Tennessee, dar nota dominantă este cea a merelor călite care îi dă lichiorului o anumită dulceață, urmată de gustul de scorțișoară care oferă o aromă condimentată, savuroasă.

Winter Jack este disponibil în România începând cu sfârșitul lunii noiembrie în toate rețelele de hyper, supermarketuri și cash & carry din țară și se poate consuma doar în locații selectate, în special în cele din zonele cu specific montan. Prețul recomandat este de aproximativ 40 de lei.