Häagen-Dazs aduce în România Summer Berries & Cream

Häagen-Dazs aduce în România un nou sortiment răcoritor de înghețată, Summer Berries & Cream. Gustul de fructe de pădure este cea mai căutată aromă de înghețată a anului 2015 la nivel internațional, arată International Dairy Foods Association. Cu 24% piure de fructe precum zmeura, căpșunele, afinele și murele, Summer Berries & Cream vine în întâmpinarea cerinței consumatorilor români pentru aromele fructate.

Realizat din piure de fructe, frișcă proaspătă, lapte, zahăr și ouă, sortimentul oferă experiența pentru care este recunoscut brandul Hagen-Dazs, aceea a unei înghețate catifelate și dense. În plus, siropul cremos de fructe și bucățelele de căpșune intensifică aroma și conferă înghețatei o textură aparte. Rețeta este realizată în conformitate cu standardele recunoscute la nivel internațional ale brandului și conține 0% emulsificatori, coloranți artificiali și conservanți.

„Noutatea Häagen-Dazs a acestei veri este sortimentul Summer Berries & Cream, pe care l-am adus pe piața din România datorită nivelului ridicat al cererii. Se păstrează în continuare rețeta tradițională pentru a crea o înghețată cremoasă, densă, oferind o experiență specifică produselor Hagen-Dazs și recunoscută în întreagă lume”, declară Liliana Bock, Manager Maresi Foodbroker, importator al înghețatei Häagen-Dazs.

HD Summer Berries 500 ml, 36 Lei

Rețetă tradițională cu aromă în tendințele de food ale anului 2015  

La fel ca în cazul producerii sortimentelor de înghețată Häagen-Dazs cu arome clasice, și pentru varianta Summer Berries & Cream se folosesc doar ingrediente naturale. La baza rețetei actuale se află aceleași ingrediente utilizate acum 54 de ani, când s-au pus bazele brandului Häagen-Dazs. Prima înghețată super premium la nivel global, Häagen-Dazs păstrează în continuare și tehnica de fabricare a produselor, astfel încât în compoziția produselor să intre cât mai puțin aer, iar înghețata să fie mereu la fel de fină.

Noul sortiment al verii nu face excepție de la calitatea pentru care este recunoscută înghețata Häagen-Dazs, păstrând cremozitatea specifică brandului și gustul fin, răcoritor. Accentul se pune pe folosirea ingredientelor proaspete, de o calitate superioară. De altfel, premisa de la care a pornit Reuben Mattus, fondatorul brandului, atunci când a început să comercializeze înghețată a fost aceea de răsfăț luxuriant, super premium.

Despre Häagen-Dazs

Brand american de înghețată premium fondat în anul 1961, iar în prezent consumat în peste 50 de țări de pe glob. Disponibil în lanțuri de retail, hoteluri premium și în peste 900 de locații Häagen-Dazs din întreaga lume, brandul oferă o experiență luxuriantă a înghețatei din ingrediente naturale, atent selecționate.

Brandul Häagen-Dazs este distribuit în România de compania Maresi Foodbroker către principalele lanțuri de magazine din țară: Carrefour, Auchan, Billa, Kaufland, Cora, Metro, Selgros.