Illuminato by Smirnoff #yoursforthemaking

Diferenta intre o petrecere buna si o petrecere excelenta sta in reusita unor momente memorabile, in nivelul de energie al celor prezenti si nu in ultimul rand in felul in care ti-a fost servit un cocktail. Sambata noaptea, la Fratelli Studios, Kenji Jesse, unul dintre cei mai buni mixologi pe plan international, a devenit pret de cateva ore un guru al cocktail-urilor oferite de Smirnoff Black No. 55 in cadrul unui eveniment cu totul special. Pentru prima oara in Romania, Smirnoff a adus Illuminato, un party concept futurist de mare magnetism.

 Illuminato este un un adevarat spectacol de lumina, proiectii laser, culoare si energie, care a reusit sa stranga la un loc un crowd bogat de oameni si cantitati considerabile de buna dispozitie, in timp ce dansatorii in costume fosforescente au insufletit atmosfera.

Vodka Smirnoff, o bautura plina de caracter, care surprinde chiar si cele mai pretentioase gusturi  cu aroma sa de grau, note usoare de ciocolata, condimente si carbune a reprezentat cel mai bun acompaniament al serii, datorita gustului cremos, cu un final persistent si rotund.

Smirnoff G–Fresh ramane unul din cocktailurile vedeta ale serii, datorita caracterului bogat si distinctiv al lui Smirnoff Black, ce se face simtit in orice cocktail, transformand orice mix intr-o experienta inedita. Cu o reteta simpla, Smirnoff G- Fresh este un amestec savuros si fresh de suc de grapefruit, apa tonica si Smirnoff Black, peste care se adauga 1 felie de grapefruit roz, trecand dincolo de granitele unei simple bauturi, ca accesoriu chic.

DESPRE SMIRNOFF

Desemnata bautura spirtoasa premium numarul 1 in lume, Smirnoff isi are originile in Rusia secolului XIX. Povestea Smirnoff isi are originile in anul 1864 în Moscova, unde Piotr Arsenyevich Smirnoff si-a deschis o distilerie si a inceput sa produca propriul brand de vodka. 22 de ani mai tarziu tarul il investeste cu titlul de Furnizor al Curtii Imperiale Rusesti.

In Romania, marca Smirnoff este distribuita oficial de catre PPD Romania, liderul pietei de bauturi spirtoase premium.

Brandul Smirnoff ese cunoscut pentru vodka de calitate, savurata responsabil in 130 de tari din intreaga lume. Pentru mai multe informatii, accesati site-ul la www.SMIRNOFF.com.