In lumea mea…

Alexandra şi-a croit treptat drum pe piaţă şi a început cu o pasiune veche, parfumurile artizanale, pe care le-a descoperit la Bologna, într-un boutique ascuns. La Antica Profumeria al Sacro Cuore a fost întâmpinată de Carlo, un domn onorabil, trecut de 70 de ani, care poartă întotdeauna eşarfă şi costum şi care şi-a implicat toată familia în afa-cere. În 2008, cu gândul la boutique-ul bolognez pe care îl vizitează încă de doua ori pe an, dar inspirata si de toate cunostinele acumulate ulterior a deschis Créateur 5 D’Emotions, propriul univers olfactiv, cu branduri de nişă, printre care Costes, Humiecki&Graef, L’Artisan Parfumeur sau Profumum Roma.

De fiecare data cand cunoaste pe cineva care se afla la prima intalnire cu parfumurile artizanale ii spune acelasi lucru –sa nu caute parfumul perfect pe care il poarta toata viata pentru ca nu exista .Crede ca este foarte important sa folosesti parfumul care te face fericit.Parfumeria artizanala nu este un trend si nicidecum un must,ci o alternative,este o lume in care te regasesti sau nu.

Oricine intra in boutique-ul de pe strada Doamnei,are parte de un intreg ritual de descoperire a parfumului care i se potriveste.