Începe fiecare zi cu Activia Mic Dejun!

Ritmul alert a transformat timpul alocat micului dejun într-un lux, la care de cele mai multe ori renunţăm în favoarea altor activităţi. Ca să începeţi noua zi cu energie şi bucurie, Danone vă propune Activia Mic Dejun, soluţia perfectă pentru o primă masă a zilei rapidă, săţioasă şi gustoasă. Cele 3 variante în ambalaje noi de la Activia Mic Dejun – iaurt alb cu topping de fulgi de porumb, sau de fulgi de porumb şi grâu, ori iaurt cu căpşuni şi topping de fulgi de grâu şi porumb – oferă o combinaţie consistentă de iaurt Activia şi cereale crocante, uşor de consumat, acasă sau la serviciu.

Micul dejun este esenţial pentru sănătatea noastră. El reprezintă cea mai importantă masă, prin care ne asigurăm substanţele nutritive necesare pentru a face faţă unei noi zile solicitante.

Experţii nutriţionişti recomandă la micul dejun cereale şi produse lactate, precum laptele sau iaurtul.

Dr. Serban Gologan, medic primar gastroenterolog, ne-a explicat: „Prima regulă a unei diete corecte este să acordăm importanţa cuvenită micului dejun. Micul dejun reprezintă alimentarea cu carburant a organismului pentru cursa zilnică, contribuind la creşterea puterii de concentrare, la menţinerea unei greutăţi optime şi la reducerea riscului de afecţiuni cronice. Alimentele care nu ar trebui să lipsească din compoziţia unui mic dejun sănătos sunt iaurtul îmbogăţit cu probiotice, fructele proaspete şi cerealele integrale, ce asigură nutrienţii esenţiali pentru o sănătate optimă (carbohidraţi, proteine, fibre şi vita

Pret recomandat: 2,5 RON