Reteta zilei: Caserolă de fasole verde

Fiindca este deja marti si nimeni nu are foarte mult timp de petrecut in bucatarie, ne-am gandit sa va propunem o reteta care se pregateste in 10 minute si se coace alte 20 de minute.

Ingrediente:

  1. O treime dintr-o bucată normală de unt
  2. O jumătate de cană de bucăţele de ceapă
  3. O jumătate de cană de ciuperci tăiate
  4. 2 căni de fasole verde feliată
  5. 3 căni de supă de pui
  6. O conservă de supă cremă de ciuperci
  7. O conservă de inele de ceapă prăjite
  8. O cană de brânză Cheddar rasă
  9. Condimente

Modalitate de preparare:

  1. Se topeşte untul într-o tigaie mare.
  2. Se călesc bucăţile de ciuperci şi ceapă în unt.
  3. Fasolea verde se fierbe pentru 10 minute în supa de pui după care se scurge.
  4. Se adaugă fasolea verde, supa cremă de ciuperci, inelele de ceapă prăjite şi condimentele în mixtura de ciuperci şi se amestecă bine.
  5. Se pune compoziţia la un cuptor preîncălzit la aproximativ 180 C pentru 20 de minute.
  6. Se scoate preparatul peste care se rade brânză Cheddar, după care se mai ţine la cuptor pentru încă 10 minute.

Sursa foto: www.inspiredwhims.com