Fiindca este deja marti si nimeni nu are foarte mult timp de petrecut in bucatarie, ne-am gandit sa va propunem o reteta care se pregateste in 10 minute si se coace alte 20 de minute.
Ingrediente:
- O treime dintr-o bucată normală de unt
- O jumătate de cană de bucăţele de ceapă
- O jumătate de cană de ciuperci tăiate
- 2 căni de fasole verde feliată
- 3 căni de supă de pui
- O conservă de supă cremă de ciuperci
- O conservă de inele de ceapă prăjite
- O cană de brânză Cheddar rasă
- Condimente
Modalitate de preparare:
- Se topeşte untul într-o tigaie mare.
- Se călesc bucăţile de ciuperci şi ceapă în unt.
- Fasolea verde se fierbe pentru 10 minute în supa de pui după care se scurge.
- Se adaugă fasolea verde, supa cremă de ciuperci, inelele de ceapă prăjite şi condimentele în mixtura de ciuperci şi se amestecă bine.
- Se pune compoziţia la un cuptor preîncălzit la aproximativ 180 C pentru 20 de minute.
- Se scoate preparatul peste care se rade brânză Cheddar, după care se mai ţine la cuptor pentru încă 10 minute.
Sursa foto: www.inspiredwhims.com