CONCURS INCHEIAT!!InStilulMeu.ro si Sampon uscat Batiste vă invită la concurs!

Castiga 3 sampoane uscate Batiste

Samponul uscat Batiste este un produs – sub forma de spray – care reimprospateaza si revitalizeaza parul intre doua spalari, fara nici un pic de apa. Particulele din samponul uscat absorb grasimea in exces, improspateaza, sterilizeaza, parfumeaza si redau volumul si aspectul curat al parului (doar intr-un minut). Poti folosi samponul uscat Batiste cand esti pe fuga si nu ai timp suficient pentru a-ti spala parul, dupa o zi petrecuta in bucatarie, la sala, dupa o noapte la discoteca etc.

Regulamentul concursului:

–Da LIKE paginii de Facebook Sampon Uscat Batiste Click aici 

— Da LIKE paginii de Facebook InStilulMeu.ro Click aici 

–Da SHARE pe pagina ta de Facebook acestei postari-care anunta concursul

— Completeaza formularul de mai jos cu raspunsul la intrebarea: Ce categorie/meniu de pe site-ul oficial Sampon uscat Batiste (www.samponuscatbatiste.ro) iti place cel mai mult? (de ales intre Despre noi, Produse, Promotii, Plata si transport, Cum cumpar, Styling, Contact)
Toate campurile sunt obligatorii!

— Pentru a putea participa la concurs trebuie sa ai minim 14 ani. Poti participa si castiga unul dintre premii o singura data. Premiile nu pot fi preschimbate in bani sau alte produse.

— Perioada de desfasurare a concursului este 8-15.04.2013. Concursul se termina pe 15.04.2013 la orele 12:00.

— In cursul zilei de15.04 vor fi anuntati castigatorii.

— Castigatorii vor fi alesi de organizatorul concursului in functie de raspunsurile pe care le dau la intrebarea concursului.

Mai multe despre Sampon Uscat Batiste puteti citi aici.

Castigatoarele alese de organizator au sunt:

SIMON SORELA

Scutariu Alina Ioana

Bocai Alina

Castigatoarele sunt rugate sa trimita datele lor (nume, adresa exacta si nr. de tel.) la adresa contact@samponuscatbatiste.ro. Ele pot sa isi aleaga samponul dintre produsele care apar pe pagina web www.samponuscatbatiste.ro

  Felicitari!