ÎnStilulMeu te invită la avanpremiera filmului "O lună în Thailanda"

ÎnStilulMeu şi Parada Film oferă o invitaţie dublă la avanpremiera filmului „O lună în Thailanda” care va avea loc pe 13 Noiembrie la orele 19:30 are loc la Cinema Elvira Popescu. 

Filmul de debut al lui Paul Negoescu, din distribuţia căruia fac parte numai actori tineri va avea premiera pe 15 noembrie la Cinema Pro Bucureşti şi pe 16 noiembrie la Cinema Florin Piersic in Cluj. Tot din 16 noiembrie va rula în toate cinematografele.

 

 

Dă LIKE  Paginii de Facebook O Lună în Thailanda- Click aici. Dă LIKE paginii de Facebook  In Stilul Meu.ro- Click aici Trebuie să dai share concursului și să îl recomanzi prietenilor tăi postând pe pagina ta de Facebook link-ul acestui concurs. Pentru a putea participa la concurs trebuie să ai minim 18 ani. Poţi participa şi câştiga o singură dată. Premiul nu poate fi preschimbat în bani sau alte produse. Concursul se va încheia pe data de 12 noiembrie la ora 17:00, iar câştigătorul va fi ales cu ajutorul random.org şi anunţat tot prin intermediul acestei postări după încheierea concursului. Premiul se va acorda prin tragere la sorţi efectuată automat cu ajutorul calculatorului. După ce ai apăsat butonul de trimitere, eşti înscris automat la concurs. Adresa ta va fi adăugată automat în baza de date Instilulmeu.ro

Povestea filmului: Radu realizează în noaptea de Revelion că nu e mulțumit cu viața lui și decide să se despartă de prietena sa. Va porni într-o călătorie prin mai multe cluburi bucureștene în căutarea fostei iubite. Dar este ea oare marea lui dragoste, femeia alături de care vrea să își petreacă toată viața?