IVAPUR gel: exfoliază şi curăţă în profunzime, cu refacerea texturii pielii

Cu o textură lejeră, IVAPUR gel exfoliant oferă o curăţare delicată şi în profunzime, îndepărtând atât celulele moarte, cât şi impurităţile provenite din mediul extern sau acumulările de sebum ce obturează porii.

Formulat special pentru nevoile pielii sensibile, grase sau mixte, acest gel exfoliant are proprietăţi antibacteriene, de reducere a secreţiei de sebum şi hidratare a pielii. Folosit cu regularitate, el contribuie la păstrarea sănătăţii pielii şi refacerea texturii sale, cu aspect neted şi luminos. Nu conţine parabeni, nici alcool şi este excelent tolerat chiar şi de pielea cea mai sensibilă.

Procesul natural de reînnoire celulară este continuu, celulele moarte ale epidermului fiind înlocuite în totalitate, la fiecare 28 de zile (pentru pielea sănătoasă). Exfolierea, prin dublu mecansim – mecanic şi keratolitic, îndepărtează celulele moarte de la suprafaţa pielii, favorizând înnoirea celulară.

În procesul de îngrijire a pielii grase sau mixte, curăţarea temeinică şi regulată este primul pas. Efectul benefic al gelurilor de spălare, al demachiantelor speciale care acţionează asupra înlăturării impurităţilor şi a sebumului este sporit prin acţiunea de exfoliere, de 1-2 ori pe săptămână.

Se asigura astfel o curăţare perfectă a tenului şi se pregăteşte pielea pentru aplicarea cremelor de îngrijire. Exfolierea periodică şi regulată contribuie la menţinerea sănătăţii pielii grase sau mixte, o piele cu predispoziţie spre inflamaţii şi imperfecţiuni.

Gelul exfoliant conţine un număr mic de ingrediente, pentru a fi cât mai bine tolerat chiar şi de pielea cea mai sensibilă, este fără parabeni, fără alcool, are o textură foarte lejeră. Nu produce iritaţii şi nu agresează pielea sensibilizată de tratamentele dermatologice.

Microparticulele din compoziţia sa curăţă pielea printr-o exfoliere blândă, dar eficientă. Impurităţile şi celulele moarte sunt astfel eliminate.

Acidul glicolic este cea mai mică moleculă din clasa AHA (alfa-hidroxiacizi), penetrează pielea mai eficient decât orice alt AHA, acţionând în profunzime. Stimulează reînnoirea celulară şi oxigenarea ţesutului.

Zincidone® este un complex cu acţiune dublă: Zn (un oligoelement cu rol esenţial în sinteza proteică şi diviziunea celulară) normalizează secreţia de sebum şi are acţiune antibacteriană, iar acidul L-pirolidon carboxilic (L-PCA) creşte biodisponibilitatea Zn, sporind eficienta acestuia. Are şi proprietăţi hidratante.

Apa termală Herculane are proprietăţi calmante şi antiiritante asupra pielii sensibile.

De 1-2 ori pe săptămână, se aplică o cantitate mică de gel pe faţa umedă, folosind vârful degetelor. Se masează circular, insistând pe zona T. Apoi, se clăteşte din abundenţă cu apă caldă şi se usucă faţa, tamponând cu un prosop curat.

Gama Ivatherm pentru îngrijirea tenului gras, acneic

IVAPUR gel spumant purifiant pentru piele mixtă şi grasă
IVAPUR gel exfoliant
AKNE-SYT crema pentru piele grasă cu imperfecţiuni severe
CREMA PENTRU TEN GRAS CU TENDINŢA ACNEICA

IVAPUR gel exfoliant este disponibil, din luna mai, în farmacii, la preţul recomandat de 45.20 RON