Joc si joaca in ultimul weekend de vacanta la mall Promenada

Mall Promenada continuă seria evenimentelor gratuite dedicate copiilor în ultimul weekend de vacanță. Înainte de începerea noului an școlar, mall Promenada îi așteaptă pe bucureșteni, cu mic, cu mare, pe 12 și 13 septembrie, de la ora 17:00, la o nouă serie de ateliere educaționale prin joacă, organizate de echipa MiniArtShow. Ambele evenimente au acces gratuit.

PE_Joaca

Ultimul weekend de vacanță începe pe 12 septembrie, cu un atelier de joacă de-a școala. Deghizați în urși și personaje de poveste cu multă voie bună, cei mici își vor exersa diverse abilități făcând sport, desenând sau cântând. La final, copiii vor da frâu liber imaginației în cadrul unui atelier creativ în care vor învăța să creeze ursuleți din șosete.

Duminică, 13 septembrie, de la ora 17:00, au loc pregătirile pentru prima zi de școală. Cei mici se vor ne transforma în designeri vestimentari și își vor imagina cum ar fi uniforma perfectă. Folosind cartoane și alte materiale, echipa MiniArtShow îi va învăța pe copii să creeze haine vesele și colorate.

Evenimentele vor avea loc la nivelul 1 din mall Promenada, lângă magazinul lângă H&M!

MiniArtShow este o inițiativă coordonată de actrița Ioana Ginghină. Proiectul le propune atât parinților, cât și copiilor, o metodă amuzantă, creativă și inventivă prin care să învețe lucruri noi și să își dezvolte diverse abilități.

Mai multe detalii despre evenimentele de weekend puteți afla pe site-ul promenada.ro sau pe Facebook, Promenadaro.