Johnny Depp si-a exprimat ultima dorinta

Johnny Depp şi-a făcut publică ultima mare dorinţă, destul de ciudată pentru cei din jurul lui: actorul îşi doreşte ca tatuajele sale să fie conservate şi expuse după moartea sa, pentru a le oferi copiilor lui o amintire „sinistră”, informează Mediafax.

Johnny Depp, care poate fi văzut pe marile ecrane în filmul „Legenda cântăreţului singuratic/ The lonely ranger” a declarat că iniţial şi-a dorit să distreze oamenii chiar şi după moartea sa, dar în prezent a ajuns la concluzia că ar prefera ca arta de pe trupul său să fie conservată şi expusă.

„(Iniţial mi-am dorit) să fiu aruncat de pe un munte în timp ce oamenii privesc cum mă prăvălesc. Unii s-ar putea distra aşa. Sau poate să îmi conserv câteva din tatuaje. Asta ar putea revoluţiona concepţia oamenilor despre posteritate… să iei tatuajele unui tip şi să le conservi în formol pentru a le arăta. Nu e o chestie de criminal în serie. Este foarte cool. Vă puteţi imagina? Să întrebe cineva «Ce sunt astea?» «Sunt tatuajele tatălui meu»”, a spus acesta.

La 50 de ani, Johnny Depp a ajuns să aprecieze viaţa şi mai mult decât înainte. „Este absolut grozav. Adică… te gândeşti în fiecare zi că e mare lucru că încă mai trăieşti. De fiecare dată când respiri este mare lucru. La 50 de ani zici «Sigur, de ce nu?»”, spune vedeta.