Jurnalist fara experienta, caut competitie in care sa ma afirm

Te crezi si creativ si talentat si devreme-acasa. Buuuun. Daca vrei sa uimesti publicul cu materialele tale si sa si inveti in acelasi timp, da frau liber imaginatiei! Iesi pe teren si culege cele mai tari subiecte! Ia-ti aparatul foto si fa un super foto-reportaj! Alege-ti victima si ia-o la intrebari pentru un interviu! Scrie orice ti se pare ca ar prinde la public! Arata-ne ca vrei sa fii un jurnalist profesionist!

Si daca tot e concurs… ce poti castiga? Punem la bataie invitatii la evenimente, kituri de accesorii si cosmetice atat pentru fete cat si pentru baieti, test drive-uri, traininguri, multe alte surprize si cel mai important: multa EXPERIENTA. Premiul va fi mereu o surpriza, iar momentul in care il vei primi la fel.

Daca noi te-am convins, mai ramane sa ne convingi si tu pe noi. Trmite-ne CV-ul tau pe adresa office@instilulmeu.ro. Noi iti dam replay cu un formular de inscriere. Dai si tu replay cu formularul scanat, completat si semnat. Si cam asta e tot.Pe 9 aprilie asteptam primul material.

Regulamnetul concursului este disponibil pe siteul www.instilulmeu.ro  si pe pagina de Facebook In Stilul meu.ro

Perioada de inscrieri 5 aprilie – 8 aprilie 2013