Kilogramele în plus, atacate pe mai multe fronturi!

Românii, mari amatori de suplimente de slăbit

Colăceii, celulita, vergeturile nu mai sunt un secret pentru nimeni. Cu toţii ştim că obezitatea şi supraponderabilitatea sunt două dintre cele mai răspândite probleme la nivel mondial.

20% dintre bărbaţi şi 25% dintre femei suferă de obezitate, arata un studiu al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.

Nici romanii nu sunt feriţi de problema kilogramelor în plus, astfel că, potrivit Eurostat, 8 la sută dintre femei şi 7,6 la sută dintre bărbaţi suferă de obezitate.

Consumăm, în medie 4,7 euro pe suplimente

Această realitate a determinat apariţia unor schimbări în stilul de viaţă al romanilor: o alimentaţie mai sănătoasă, achiziţia de produse bio şi consumul crescut de suplimente.

În medie, fiecare român consumă suplimente în valoare de 4.7 euro pe an. Este vorba despre un consum în creştere, însă în continuare scăzut faţă de ţări precum Franţa şi Germania, unde vorbim despre 20 – 25 euro pe cap de locuitor.

Dacă în trecut vorbeam despre lipsa conştientizării acestei probleme globale, în prezent o mare parte dintre persoanele supraponderale şi obeze urmează diferite programe pentru a pierde în greutate.

Cu toate acestea rezultatele vizibile întârzie să apară!

Răspunsul este simplu: alegem soluţii “simple şi rapide” pentru a atinge greutatea ideală pentru organismul nostru, fără a conştientiza faptul că, pentru rezultate cât mai eficiente şi de durată, avem nevoie de un cumul de paşi de urmat.

Spune NU dietelor fără sport şi suplimentelor fără regim alimentar!

Urmăm diete stricte care ne dereglează metabolismul, luăm suplimente în speranţa unor rezultate minune sau ne epuizam ore în şir la sala de fitness pentru ca apoi să consumăm o masă cu mii de calorii!

Soluţia o reprezintă stabilirea unor aşteptări realiste şi combinarea mai multor elemente pentru a obţine efectul dorit asupra siluetei: suplimente + dietă + sport.

Nu putem să slăbim dacă facem sport fără a ţine un regim alimentar, la fel cum nu putem să slăbim stând pe canapea şi luând suplimente.

Toate metodele de slăbit trebuie să fie complementare, astfel încât să se obţină rezultatele dorite. Atacarea pe mai multe fronturi a kilogramelor în plus este soluţia recomandată de specialişti.

Perioada de stagnare a greutăţii, depăşită cu ajutorul suplimentelor

Suplimentele de slăbit şi sportul

În timp ce suplimentele te ajută să arzi calorii în timp record, sportul te ajută să îţi tonifici muşchii şi să îţi menţii  greutatea echilibrată.

Suplimentele de slăbit şi alimentaţia

Împreună cu o alimentaţie sănătoasă, suplimentele de slăbit te ajută să îţi detoxifici organismul şi îţi redau vitalitatea.

Sportul îşi are beneficiile proprii şi alimentaţia sănătoasă de asemenea. Suplimentele de slăbit, folosite complementar cu cele două metode menţionate, reprezintă acel impuls necesar pentru a depăşi perioada de stagnare a greutăţii.

Îmi e foame sau doar simt nevoia de a mânca?

Procesul de slăbirea se reduce la 10% mâncare şi 90% percepţia legată de mâncare.

De multe ori nevoia de a mănânca nu are legătură cu foamea!

Dacă într-adevăr ţi-ar fi foame nu ar conta dacă mănânci o salată sau o prăjitură.

Adevărul este că dezvoltăm obiceiuri alimentare şi,  exact ca la toate celelalte tipuri de obiceiuri, cel mai greu este să renunţi la cele rele.

Exact cum produsele anti-fumat te pot ajuta să treci mai uşor prin luptă cu ţigările, aşa şi suplimentele de slăbit  te ajută să scapi de obiceiurile alimentare proaste, atunci când vrei să pierzi din greutate.

Suplimente vs. plante 

Suplimentele de slăbit pe bază de extracte naturale sunt preferate consumului de plante naturale deoarece se bazează pe extracte şi, având o concentraţie mare, sunt mult mai eficiente.

Sunt diverse tipuri de suplimente de slăbit existente pe piaţă, fiecare îndeplinind funcţii diferite:

-detoxifierea organismului

-reducerea apetitului

-arderea caloriilor în timp record

Capsaicina conţinută de ardeiul iute permite capsulelor care conţin această substanţă cheie să acţioneze în acelaşi timp asupra detoxifierii, reducerii apetitului şi arderii caloriilor.

Chilli, noul ingredient minune în lupta cu kilogramele!

Deoarece studiile efectuate până în prezent arată că ardeiul iute grăbeşte cu 20% arderile din organism, acest ingredient nu mai este folosit strict pentru a condimenta mâncărurile ci se regăseşte şi în capsule pentru slăbit.

Cum funcţionează?

Capsaicina, substanţa cheie din ardeiul iute, determina receptorii din cavitatea bucală să trimită mesaje către creier pentru a ameliora senzaţia de durere.

Creierul, în schimb, reacţionează prin creşterea nivelurilor de adrenalină şi mărirea ritmului cardiac, cauzând transpiraţia şi consumul de calorii.

Supliment de slăbit 3 în 1

Chilliburner este cel mai nou supliment de slăbit apărut în România, care  îndeplineşte toate cele trei  funcţii menţionate anterior – detox, pierderea apetitului şi arderea caloriilor şi care este în acelaşi timp bazat pe extracte naturale.

Este un lucru cert că organismele diferă de la persoana la persoană. Unele persoane mănâncă foart mult şi au nevoie de suplimente ce micşorează apetitul, alte persoane nu au timp deloc pentru a face sport, aşa că preferă suplimentele ce cresc metabolismul.

Chilliburner este suplimentul care  îndeplineşte toate nevoile specifice oricărui tip de organism.

Spune NU efectului Yo-Yo

Imediat după interuperea unui program de slăbire, există riscul  ca toate kilogramele date jos să revină. Acest lucru se întâmplă mai ales atunci când scăderea în greutate a fost bruscă, lăsând organismul slăbit.

Soluţia este urmărea unui program de slăbire progresivă susţinută de suplimente de slăbit. Un supliment nutritiv sănătos şi performant este acela care propune o modalitate eficientă de a scăpa de kilogramele în plus, însă evitând efectul yo-yo.

Chilliburner, asigura o slăbire progresivă, având la bază un proces natural de ardere a grăsimilor, datorat extractului de ardei iute. Totodată, Chilliburner împiedica formarea noilor depuneri de grăsime, oprind astfel apariţia efectului yo-yo.

Slăbire, tonifiere şi detoxifere în 3 paşi

  1. Achiziţionaţi suplimente de slăbit bazate pe extracte naturale
  2. Faceţi-vă un abonament la sală
  3. Înlocuiţi alimentele nesănătoase cu un regim alimentar echilibrat. Rezultatele  obţinute vă vor impresiona şi veţi fi motivaţi să continuaţi programul de slăbit.

Sursa foto:

dreamstime.com