Laboratoarele Vichy se relansează sub semnul V

Încă de la nașterea sa, în 1931, marca Vichy a fost receptivă la așteptările femeilor privind frumusețea, oferind o gamă de produse care asociau eficacitatea cu plăcerea, potrivită pentru toate tipurile de ten.

Idealia – pielea ideală nu mai este un vis, este o ştiinţă

Cu un singur gest, noua cremă restabileşte, strat după strat, comportamentul pielii sănătoase la toate nivelurile: celular, pigmentar şi vascular. Pielea feţei devine luminoasă şi uniformă, ridurile sunt diminuate şi formarea noilor riduri este încetinită, iar relieful pielii devine mai catifelat.

Ingredientul secret este kombucha, un concentrat puternic de ceai negru, recunoscut din vechime de către medicina asiatică pentru proprietăţile sale antioxidante şi tonifiante.

Oricare ar fi natura pielii, oricare ar fi influențele la care este supusă, pielea se poate corecta și își poate regăsi frumusețea. Cum? Ameliorându-și capacitatea de a se repara și regenera, de a se proteja de mediul înconjurător.

Pentru a răspunde cu succes unei astfel de provocări, crema se folosește de ingrediente excepționale. În primul rând, de apa termală, adevărata apă a frumuseții, se află în toate formulele produselor. Această apă, bogată în minerale binefăcătoare are proprietăți calmante, fortifiante și regenerante pentru piele.

Apoi, ingrediente active puternice, în cantități optime, însoțite de texturi plăcute pentru un maxim de eficacitate, plăcere și toleranță.

Un eveniment important este și faptul că actrița și manechinul Marie-Ange Casta (22 ani), sora mai mică a celebrei Letiția Casta, a devine noua imagine a brandului.