Simona Patruleasa ”In cautarea frumusetii perfecte”

Deschiderea larga a portilor institutiilor educationale pentru toti membrii societatii a crescut exponential gradul de educare a populatiei . Iar consecinta directa a acestui fapt a fost dezvoltarea ulterioara a societatii, boom-ul economic caracteristic ultimelor decenii. Directia preocuparilor individuale s-a schimbat, relaxarea adusa de asigurarea existentei cotidiene permitand orientarea mai lejera a oamenilor spre confort, spre tot ceea ce inseamna arta si ,in consecinta, frumosul. Este adevarat ca standardele de frumusete s-au schimbat de-a lungul timpului, urmand si ele moda momentului , dar cresterea accesibilitatii diverselor tratamente estetice a stimulat si cercetarea in domeniu, ajungandu-se astazi la adevarate demonstratii de virtuozitate si rafinament.
Medicina dentara nu putea ramane mai prejos , dintii devenind un atribut important al esteticii faciale. Cu standarde totusi diferite temporal, dar chiar si geografic, s-a ajuns astazi la metode incredibile de schimbare a fizionomiei prin interventii doar la nivelul dintilor si oaselor gurii. Putem considera ca de estetica se ocupa mai multe ramuri ale medicinei dentare, prin imbinarea complexa a acestora ajungandu-se in final la rezultatul dorit.
Cosmetica dentara se lanseaza mai nou ca ramura de sine statatoare. Se refera la mici modificari accesibile doctorului in cabinet, dar cu consecinte directe si imediate asupra fizionomiei dentare. Scurtarea lungimii dintilor, indulcirea unghiurilor, ingustarea unor muchii, de multe ori apeland la iluzii optice, dar cu un efect pozitiv imediat; este adevarat ca aici ne bazam doar pe perceptia si ochiul de artist al medicului. Putem include si tratamentul de albire a dintilor, ultimul trend in domeniu fiind dintii cat mai albi, bineinteles.
Pentru a avea un zambet stralucitor de alb, nu sunt suficiente o igiena riguroasa si respectarea sedintelor periodice de profilaxie (detartraj).
Tratamentul de albire dinti a devenit din ce in ce mai popular pentru ca anumiti pigmenti alimentari (cafea, tutun, ceai, vin rosu etc.) precum si colorantii intrinseci dintilor (tetraciclina, fluorul in exces) produc modificari nedorite ale culorii.
Pentru astfel de situatii, stomatologia moderna propune diverse solutii de albire dentare, unele foarte rapide si accesibile, care au rezultate uimitoare asupra danturii tale fara a o pune in pericol.Cea mai eficienta metoda de albire este albirea cu laser. Lumina accelerează efectul de albire al gelului aplicat pe suprafata dintilor . Lumina in contact cu gelul elibereaza oxygen,iar oxigenul penetreaza stratul exterior al dintelui inlaturand petele.

Rezultatele se pot observa în maximum 60 de minute de la efectuarea tratamentului.In majoritatea cazurilor sunt necesare 2 sedinte succesive de albire pentru un rezultat cu adevarat spectaculos.
Ca si in cazul culorii pielii, fiecare persoana este diferita. Pe langa factorul genetic, depinde si de cate cesti de cafea, pahare de cola, vin rosu si alte bauturi si mancaruri care pateaza dantura intra in contact cu dintii dumneavoastra.
Inconvenientele aduse ca revers al rutinei nutritionale stau adesea drept intaia motivatie a tratamentelor de albire urmate de persoanele publice, care prin expunere se supun presiunii unor exigente mai stricte legate de imagine.
Estomparea luciului si colorarea smaltului, in ciuda unei preocupari intense pentru ingrijirea danturii a reprezentat inclusiv ingrijorarea Simonei Patruleasa.
„Am fost impresionata de profesionalismul medicilor de la clinica, de aparatura performanta si de calitatea serviciilor! In prima sedinta mi s a facut o evaluare a problemelor care au mai aparut dupa sarcina si a urmat albirea care s a realizat treptat! Efectul s a putut observa imediat!” a marturisit vedeta  stirilor dupa tratamentul de albire efectuat in cadrul clinicii 3D Dental.
Pentru mentinerea albirii se recomanda gutiere cu geluri pentru acasa.
Zambetul este cartea ta de vizita!

www.3d-dental.ro