Lansare cu stil pentru cea mai nouă emisiune de lifestyle din România, Efectul WOW

Cea mai nouă emisiune de stil și shopping prezentată de Stephan Pelger, Efectul WOW a fost inaugurată cu o petrecere în cadrul lounge-ului L8 care poartă semnătura designerului.

La petrecerea desfășurată pe malul lacului Herăstrău au participat prieteni ai designerului și persoane publice printre care Andreea Raicu, Dana Sota, Dana Savuică, Alexandru Abagiu, Roxana Iliescu, Ileana Badiu, Mirela Bucovicean, Kinga Varga.

Efectul WOW este un show dedicat publicului feminin, difuzat în fiecare duminică, la ora 12.30, la Prima TV și produs de Jibril Semour, director CEGIS pentru Europa de Est. Fiecare ediție va avea ca scop evidențierea efectului WOW din orice femeie. Pornind de la ideea că stilul se învață, iar frumusețea naturală poate fi pusă în evidență printr-un stil impecabil, Stephan Pelger o va învăța pe fiecare participantă în emisiune care sunt pașii necesari pentru a căpăta încredere și pentru a se simți bine în pielea lor.

 

“Efectul WOW este o producție de lifestyle care are ca principală componentă educarea publicului feminin în privința alegerilor vestimentare. Ne adresăm în principal femeilor cu vârste cuprinse între 25-45 de ani cu venit mediu, deschise la nou, interesate de moda și stil. Cu sprijinul unei echipe de profesioniști fiecare participantă la emisiune își va regăsi propriul stil și va învăța cum să devină încrezătoare în forțele proprii cu un buget minim” a declarat Jibril Semour, producătorul emisiunii Efectul WOW.

Cu o experiență de peste 8 ani în domeniul modei și recunoscut pe plan internațional ca designer de succes, Stephan Pelger este gazda perfectă și totodată un bun consilier în materie de sfaturi și trucuri unice pentru cele mai bune și mai inspirate look-uri.

Emisiunea Efectul Wow are 10 ediții și va fi difuzată pe parcursul întregii veri, fiind în același timp și o sursă de informații despre modă, stil și inspirație, toate prezentate într-o manieră accesibilă.