Lansarea cărții “Rămâi la masă?” de Laura Cosoi

Lansarea cărții “Rămâi la masă?” de Laura Cosoi:  “Există momente în viaţă când timpul merită să se oprească în loc

 

Curtea Veche Publishing a lansat ieri prima carte de bucate semnată de Laura Cosoi. Evenimentul a avut loc la ICONIC Food, Wine & Design by Camelia Șucu, în compania familiei și a prietenilor Laurei Cosoi, dintre care numeroase vedete mass-media. Volumul “Rămâi la masă? Reţete de suflet pentru cei dragi” este un jurnal culinar, splendid ilustrat, unde sunt adunate reţete sănătoase pe care Laura Cosoi le îndrăgeşte – feluri de mâncare pe care le prepară adesea, spre deliciul familiei şi al prietenilor de suflet.

 

La eveniment au luat cuvântul, alături de Laura Cosoi, Iren Arsene, Director Curtea Veche Publishing, și Chef Cătălin Scărlătescu, iar prezentările au fost făcute de Camelia Șucu, gazda evenimentului. Printre vedetele care s-au bucurat alături de Laura pentru prima ei carte de bucate s-au numărat Adela Popescu, Iulia Vântur, Amalia Enache, Elena Lasconi, Andreea Ibacka, Andreea Esca și Alexandre Eram, Jojo, Aylin, Crina Semciuc, Ada Condeescu, Ileana Pescariu.

 

“Există momente în viaţă când timpul merită să se oprească în loc. Masa cu cei dragi este unul dintre ele”, a declarat Laura Cosoi, așa că participanților le-au fost pregătite multe surprize delicioase, preparate după cartea de bucate a Laurei, printre care vită marinată pe pat de tăiței, salată verde cu brânză de capră dată prin miere și susan sau salata de vinete cu maioneză din avocado. La final, a fost servit un tort imens cu imaginea cărții, preparat după o rețetă inedită: tort de morcovi.

 

Invitații cu simțul aventurii au putut testa misterioasa cameră a surprizelor”, unde, într-un întuneric deplin, le-au fost oferite preparate gustoase propuse în cartea “Rămâi la masă?, pe care au fost provocațisă le ghicească. Vedetele au ciocnit un pahar de prosecco în cinstea Laurei, iar seara a fost completată de muzica pianistului Cristi Duca.

 

Partenerii evenimentului, cu sprijinul cărora toate detaliile petrecerii au fost asigurate, au fost: ICONIC Food Wine & Design by Camelia Șucu, Carrefour România, Cramele Halewood, Flowersophy, Aqua Carpatica, Grace Couture Cakes, Hell Advertising, pianistul Cristi Duca și Ren Tech.

 

Cunoscuta actriță și vedetă TV, apreciată pentru stilul de viață echilibrat bazat pe o alimentație sănătoasă, dans și sport, dorește să împărtășească publicului pasiunea sa pentru gătit și trucurile personale care fac ca fiecare zi să fie frumoasă și sănătoasă; Laura Cosoi a participat la sezonul III din emisiunea MasterChef, difuzat la PRO TV în octombrie – decembrie 2013, ajungând până aproape de finala concursului.

Reţetele din carte sunt uşor de pregătit, rapide şi pline de ingrediente sănătoase. De la supe şi aperitive până la salate şi deserturi, luăm parte la o incursiune în lumea culinară a unei vedete – a cărei intenţie, după cum ea însăşi mărturiseşte, este de a destăinui o frântură din universul ei, din modul în care îşi petrece timpul liber, din ceea ce doreşte să împartă cu toţi cei dragi. Astfel, dincolo de o carte de bucate, Laura Cosoi oferă în dar admiratorilor ei o mostră a stilului său de viaţă, o exprimare a bucuriei nu doar de a te hrăni echilibrat, ci şi de a trăi armonios, cu pasiune şi iubire.

Volumul este inclus în colecția Să fii sănătos de la Curtea Veche Publishing și este disponibil la prețul de 37 lei pe site-ul editurii și în librăriile din toată țara.